ΑΜΘ Mobile

Ανακαλύψτε την Αρχαία Μακεδονία με την εφαρμογή ΑΜΘ Mobile! Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης γίνεται το πρώτο μουσείο της Ελλάδας που αποκτά παρουσία στο Google Play Store.

Η εφαρμογή εστιάζει στην προβολή των μόνιμων εκθέσεων του μουσείου, σε μια επιλογή σημαντικών εκθεμάτων, ενώ την ίδια στιγμή ενημερώνει τους χρήστες σε θέματα πρόσβασης, εισιτηρίων και ωραρίου λειτουργίας.
Με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο μουσείο με την υποστήριξη του συστήματος δορυφόρων εντοπισμού θέσης (GPS), τη δυνατότητα απευθείας τηλεφωνικής κλήσης στο τηλεφωνικό κέντρο του μουσείου μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής καθώς και την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τους προπτυχιακούς τεταρτοετείς φοιτητές Βαγγέλη Μοτεσνίτσαλη και Στέφανο Όροβα στα πλαίσια της ερευνητικής ομάδας OSWINDS (Operating Systems – Web/INternet Data Sources management) του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπό την εποπτεία της κ. Αθηνάς Βακάλη, αναπληρώτριας καθηγήτριας του τμήματος.


ΑΜΘ Mobile - screenshotΑΜΘ Mobile - screenshotΑΜΘ Mobile - screenshotΑΜΘ Mobile - screenshotΑΜΘ Mobile - screenshotΑΜΘ Mobile - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=csd.android.museum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones