Το Επόμενο Λεωφορείο

http://www.greekapps.info/2013/03/blog-post_13.html#greekapps
Ολοκληρωμένη εφαρμογή μετακίνησης με τα μέσα του ΟΑΣΑ.
Υπολογίζει πότε πρέπει να έρθει το λεωφορείο σε κάθε στάση
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για online πληροφόρηση των αναχωρήσεων των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή OASA Telematics.
H έκδοση 2.x περιλαμβάνει αναζήτηση βέλτιστης διαδρομής.
Εμφανίζει ωράρια, στάσεις, χάρτες, κοντινές γραμμές, για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Μετρό, Προαστιακός, Τραμ. Δοκιμαστικά, περιλαμβάνει και δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας από δύο δήμους.
Όταν είστε στο λεωφορείο, εμφανίζει τις στάσεις καθώς περνάνε, ώστε να ξέρετε πότε πλησιάζει η στάση που θέλετε. Δοκιμάστε μια άγνωστη γραμμή, ξέροντας που πάει και πότε περνάει. Προγραμματίστε συνδυασμούς γραμμών, ξέροντας πόσο περίπου θα περιμένετε στις ανταποκρίσεις και πότε θα φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τα γεωγραφικά δεδομένα και χρονοδιαγράμματα του ΟΑΣΑ ελέγχονται καθημερινά για αλλαγές. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται offline και ανανεώνονται τακτικά, με την έγκρισή σας.
Για τον υπολογισμό άφιξης των λεωφορείων στη στάση, χρησιμοποιεί καταγραφές διαδρομών με GPS από επιβάτες. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής για να μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε διαδρομές.
Ο κώδικας της εφαρμογής διατίθεται με άδεια ανοιχτού κώδικα.

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones