Vodafone Speaking App

Η εφαρμογή «Vodafone Speaking App» είναι η πρώτη και μοναδική μηχανή μετατροπής κειμένου σε ομιλία (text-to-speech) για συσκευές με λειτουργικό Android
που προσφέρει σωστή ανάγνωση των Ελληνικών σε γραπτά μηνύματα (SMS), ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), διαδίκτυο (internet), αλλά και στους τηλεφωνικούς αριθμούς από τον κατάλογο επαφών, τις κλήσεις και το ιστορικό τους, στις ημερομηνίες στο ημερολόγιο κ.λπ., καθώς και πλήρη ανάγνωση των συντμήσεων των εικονιδίων και των επιλογών του Android. Παράλληλα, προσφέρει ορθή ανάγνωση των Ελληνικών σε χρήσιμες εφαρμογές, όπως ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, πρόγνωσης καιρού κ.λπ.

Συνεργάζεται άψογα και αρμονικά με τον ενσωματωμένο αναγνώστη οθόνης του λειτουργικού Android «TalkBack» και βελτιώνει τη λειτουργία του για τα Ελληνικά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με οποιαδήποτε εφαρμογή κάνει χρήση της δυνατότητας μετατροπής κειμένου σε ομιλία.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εφαρμογή Vodafone Speaking App απευθύνεται σε χρήστες με ολική απώλεια όρασης ή με σοβαρά προβλήματα όρασης, οι οποίοι είναι –παλιοί και νέοι– συνδρομητές συμβολαίου ή καρτοκινητής Vodafone (δωρεάν).
Οι συνδρομητές άλλων δικτύων μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν την εφαρμογή για μία ημέρα, ανά κάρτα SIM.
Βασικές δυνατότητες:
• Περιλαμβάνει μία εφαρμογή μετατροπής κειμένου σε ομιλία –στα ελληνικά– με μηχανική και καταληπτή χροιά, διαθέσιμη για όλες τις εφαρμογές Android με έκδοση 2.3 και νεότερη.
• Η πρώτη και μοναδική μηχανή μετατροπής κειμένου σε ομιλία για Android που προσφέρει ορθή ανάγνωση των Ελληνικών στα γραπτά μηνύματα (SMS), ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), διαδίκτυο (internet) κ.λπ.
• Προσφέρει πλήρη ανάγνωση των συντμήσεων των εικονιδίων και των επιλογών του Android
• Προσφέρει αναλυτική ανάγνωση των συντομογραφιών για καλύτερη κατανόηση από τον χρήστη
• Προσφέρει κατανοητή ανάγνωση των τηλεφωνικών αριθμών
• Διαθέτει συντομεύσεις για όλες τις ενέργειες ελέγχου προσβασιμότητας στη συσκευή
• Συνεργάζεται άψογα και βελτιώνει τη λειτουργία του ενσωματωμένου αναγνώστη οθόνης του λειτουργικού Android «TalkBack», ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με οποιαδήποτε εφαρμογή κάνει χρήση της δυνατότητας μετατροπής κειμένου σε ομιλία (text-to-speech).
• Επιτρέπει τη διαμόρφωση του ρυθμού ανάγνωσης
• Επιτρέπει την αυξομείωση της έντασης της ανάγνωσης
• Ανταποκρίνεται άμεσα στις κινήσεις του χρήστη ακόμα και σε συσκευές χαμηλών δυνατοτήτων
• Δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα τη συσκευή, καθώς καταλαμβάνει περιορισμένο χώρο μνήμης.
Η ανάπτυξη έγινε από την εταιρεία e-rhetor, ενώ o έλεγχος για τη σωστή λειτουργία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Τεχνολογικής Ανάπτυξης Τυφλών (ΣΤΑΤ).



Vodafone Speaking App - screenshotVodafone Speaking App - screenshotVodafone Speaking App - screenshot



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.erhetor.gr.vodafone.speakingapp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones