PestoSocial – Speech To Post

Γράψτε τα μηνύματά σας στα social media μόνο με τη φωνή σας!
##


Το Pesto Social είναι καινοτομική εφαρμογή για τη φωνητική πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας στα κοινωνικά δίκτυα από όλα τα Android smartphones και tablets.
Με το Pesto Social υπαγορεύουμε στα Ελληνικά το μήνυμά μας και αυτό μετατρέπεται άμεσα και με ακρίβεια σε κείμενο, έτοιμο να το κάνουμε post στο:

- Facebook
- WhatsApp
- Viber
- Hangouts
- Twitter
- Google+
- Skype

Εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια, τώρα μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες: κάνοντας jogging, προχωρώντας βιαστικοί στο δρόμο για να προλάβουμε το επόμενο ραντεβού μας, μαγειρεύοντας το αγαπημένο μας φαγητό, όταν έχουμε ξεχάσει τα γυαλιά μας ή απλώς όταν βαριόμαστε να γράψουμε! Το Pesto Social είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργικό, διασκεδαστικό και πάνω από όλα αξιόπιστο.

Μιλάμε, το Pesto Social γράφει το μήνυμα για εμάς, κάνουμε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλουμε και το post μας έφυγε. Τόσο απλά!

Το περιβάλλον λειτουργίας της εφαρμογής είναι διαθέσιμο στην Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική, Γαλλική, Ιταλική, Ισπανική, Πορτογαλική, Πολωνική, Ρωσική, Σερβική, Τουρκική, Βουλγαρική, Ρουμανική και Κινεζική γλώσσα.


Για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet.

Εικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones