Ο Κεφαλας - Βρες Λέξεις

Ο Κεφάλας - Βρες Λέξεις.  Παιχνίδι Ερωτήσεων Γνώσης με Κάρτες στα Ελληνικά
Ονομάστε Διασημότητες, βρείτε το Ελληνικό Τραγούδι, προσπαθήστε να βρείτε το Ζώο που αναγράφει η κάρτα που είναι στο κεφάλι σας σύμφωνα με τις ενδείξεις των φίλων σας πριν τελειώσει ο χρόνος! Το δημοφιλές γαλλικό παιχνίδι charades, ένα μείγμα παντομίμας , μιμήσεων και
εύρεσης διαφόρων λέξεων, ταινιών , τραγουδιών , χαρακτήρων, είναι πλέον γεγονός!

Τοποθετήστε τη συσκευή στο μέτωπο και γείρτε επάνω αν βρήκατε τη λέξη & κάτω αν θέλετε να πάτε πάσο και να να περάσετε στην επόμενη.
Με 29 συναρπαστικές κατηγορίες, και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας ο Κεφάλας είναι το απαραίτητο παιχνίδι για όλη την παρέα, είτε πρόκειται για βραδιές στο σπίτι, ταξίδια με το αυτοκίνητο, γιορτές ή διακοπές.
Χαρακτηριστικά:
- Παίξτε μαζί με ένα φίλο, ή χωριστείτε σε 2-4 ομάδες με άπειρους παίκτες
- Κάντε πάσο για μια νέα κάρτα απλά γέρνοντας το τηλέφωνό σας προς τα πάνω ή προς τα κάτω αν καταφέρατε να την βρείτε.
- Διασκεδάστε με το video του γύρου, ή αποθηκεύστε το στη συσκευή σας και μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook και σε πολλά δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.
- Ιδανικό για Όλες τις Ηλικίες, από μικρά Παιδιά μέχρι Ηλικιωμένους.
- 29 Συναρπαστικές Κατηγορίες
- Δυνατότητα προσθήκης Άπειρων Νέων Κατηγοριών ή προσθήκης νέων καρτών στις υπάρχουσες χωρίς την ανάγκη έξτρα αγοράς - ΝΑΙ, είναι δωρεάν
- Ονομασία Ομάδων
- Επιλογή Αριθμού Γύρων
- - Επιλογή Διάρκειας του κάθε γύρου (μόνο στο ομαδικό παιχνίδι) επειδή πολλοί από εσάς μας ζητήσατε τη δυνατότητα να παίζετε περισσότερο !
- Τυχαία Επιλογή Κατηγορίας. Για να μην μαλώνετε με την παρέα σας για το ποια κατηγορία θα επιλέξετε, αφήστε το στην Θεά Τύχη !
- Έξτρα Διασκέδαση με ειδικούς κανόνες, όπως Περιγραφή της Κάρτας με την Γλώσσα έξω, χοροπηδώντας στο ένα πόδι κτλ.
Κατηγορίες των καρτών
- Ταινίες, Αθλητικά, Διάσημα Πρόσωπα, Δύσκολα, Ελληνική Μουσική, Ελληνική Τηλεόραση,  Επιστήμη, Εταιρίες και Προϊόντα, Κόσμος, Πάσχα, Επιστήμη, Χριστούγεννα, Καλοκαίρι, Πρόσωπα του Hollywood, Τηλεοπτικές Σειρές, Φανταστικοί Χαρακτήρες και πολλές ακόμη...!!
O Κεφαλας θα χρειαστεί πρόσβαση στην Κάμερα / Μικρόφωνο = Για τη δυνατότητα εγγραφής του βίντεο και αποθήκευση του στη συσκευή σας, καθώς και Πρόσβαση στην κάρτα sd, για αποθήκευση των δεδομένων και των βίντεο | Τα Βίντεο αποθηκεύονται στη συσκευή σας και μόνο, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με εμάς. Για να αποθηκεύεστε ένα βίντεο απλά πατήστε το κουμπί με τη Δισκέτα μετά το τέλος του γύρου. Αν δεν αποθηκεύεστε το βίντεο αμέσως μόλις τελειώσει ο γύρος το βίντεο διαγράφετε από την προσωρινή μνήμη αυτόματα.
Το νέο σας Αγαπημένο παιχνίδι, που θα σας προσφέρει άπειρες στιγμές Γέλιου είναι εδώ !
Παρά το γεγονός ότι ο Κεφάλας έχει σχεδιαστεί και βασιστεί στο γνωστό επιτραπέζιο που παίζαμε όλοι παιδιά με το χαρτί και τις λέξεις στο μέτωπο μπορεί να θυμίσει σε κάποιος το Heads Up παιχνίδι για iPhone , iPad & Android.
Έχουμε δημιουργήσει και βελτιώσει την ιδέα από την αρχή προσθέτοντας διάφορους νέους τρόπους παιχνιδιού , τη δυνατότητα για ομαδικό παιχνίδι (Multiplayer), καθώς και την ελεύθερη παραμετροποίηση επιλογών όπως : Διάρκεια και Αριθμό Γύρων, Ονομασία Ομάδων, και τη δωρεάν προσθήκη νέων κατηγοριών και λέξεων από εσάς.


Ο Κεφαλας - Βρες Λέξεις - screenshotΟ Κεφαλας - Βρες Λέξεις - screenshotΟ Κεφαλας - Βρες Λέξεις - screenshot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones