COSMOTE TV GO

http://www.greekapps.info/2015/05/ote-tv-go.html#greekapps
Η υπηρεσία COSMOTE TV GO δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές
# #

της COSMOTE TV να βλέπουν επιλεγμένα τηλεοπτικά προγράμματα και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες της COSMOTE TV στο κινητό ή στο tablet τους.
Με την υπηρεσία COSMOTE TV GO μπορείτε:
- Να δείτε επιλεγμένα τηλεοπτικά προγράμματα της COSMOTE TV βάσει του πακέτου συνδρομής σας.
- Να δείτε σε COSMOTE REPLAY TV επιλεγμένα παρελθοντικά προγράμματα των ελεύθερων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και των προγραμμάτων COSMOTE SPORT.
- Να κάνετε Rewind και Pause στο ζωντανό πρόγραμμα επιλεγμένων προγραμμάτων.
- Να βλέπετε νέες ταινίες, αμέσως μετά την πρώτη προβολή τους στον κινηματογράφο με την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND.

– Να δείτε στη νέα υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, περιεχόμενο από μία πλούσια συλλογή από ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς επίσης ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY, χωρίς καμία χρέωση (εφόσον τα κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE HISTORY περιλαμβάνονται στο πακέτο συνδρομής σας).
- Να ορίσετε απομακρυσμένα εγγραφές προγραμμάτων στον hybrid αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο στο σπίτι σας
- Να ορίσετε υπενθυμίσεις για να μη χάνετε κανένα αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα.
- Να ενημερώνεστε για «Νέα και Διαγωνισμούς» και να βλέπετε «Προτάσεις» από το πρόγραμμα COSMOTE TV.
- Να έχετε πρόσβαση στον οδηγό προγράμματος όλων των καναλιών της COSMOTE TV.
- Να ενημερώνετε τους φίλους σας στο Facebook ή/και στο Twitter για το τι παρακολουθείτε στο COSMOTE TV GO.
- Να δημιουργείτε επιπλέον Χρήστες και να ορίζετε δικαιώματα για αυτούς
Προϋποθέσεις
Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε για πρόσβαση στον οδηγό τηλεοπτικού προγράμματος για τις υπηρεσίες COSMOTE TV και COSMOTE TV GO. Ωστόσο, για να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες COSMΟΤΕ TV GO, θα πρέπει να είστε συνδρομητής COSMOTE TV με ενεργή σύνδεση OTE ADSL/VDSL ή/και έως δύο συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.
H υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται πιλοτικά σε συνδρομητές COSMΟΤΕ TV, χωρίς χρέωση, για θέαση περιεχομένου στο χώρο του σπιτιού ή εκτός σπιτιού από οποιοδήποτε WiFi, στο tablet ή στο κινητό τους τηλέφωνο με σύνδεση κινητής COSMOTE. Αν είστε ενεργός συνδρομητής COSMOTE TV μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία ηλεκτρονικά στο www.cosmote.gr/dashboard/.
Θα πρέπει να έχετε, ή να δημιουργήσετε, ένα λογαριασμό My COSMOTE σταθερής. Μετά την επιτυχή ενεργοποίηση της υπηρεσίας θα λάβετε ένα μήνυμα με τους κωδικούς σύνδεσης COSMOTE TV GO.



Έχετε τη δυνατότητα να συσχετίσετε έως δυο συσκευές στο λογαριασμό σας, ωστόσο μπορείτε να συντονιστείτε σε ένα κανάλι ή να δείτε μια ταινία από μια συσκευή κάθε φορά.
H συσχέτιση πραγματοποιείται αυτόματα κατά την πρώτη σύνδεση σας, από τη συσκευή, με τους κωδικούς σας.
Μπορείτε να πραγματοποιείτε μια αλλαγή συσκευής κάθε τριάντα (30) ημέρες.
Για να γίνει η αλλαγή αρκεί απλά να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στη νέα συσκευή και κατόπιν ο διαχειριστής (αρχικό προφίλ) να επιλέξει αυτή που επιθυμεί να αντικαταστήσει.
Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται για χρήση μόνο εντός της Ελλάδας.
Συσκευές που υποστηρίζονται:
Android: 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 5.x, 6.x και 7.x. Ανάλυση οθόνης 800x480, 854x480 ή μεγαλύτερη.
Για λόγους διασφάλισης των δικαιωμάτων περιεχομένου, η υπηρεσία COSMOTE TV GO δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές όπου περιορισμοί που περιλαμβάνονται στο λειτουργικό των συσκευών έχουν αφαιρεθεί ή τροποποιηθεί («Rooting»)

  COSMOTE TV GO - στιγμιότυπο οθόνης   COSMOTE TV GO - στιγμιότυπο οθόνης   COSMOTE TV GO - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones