eKOK (Free Edition)

Η εφαρμογή eKOK δημιουργήθηκε από ανθρώπους με άριστη γνώση στην Τροχαία Νομοθεσία με σκοπό την διευκόλυνση της καθημερινότητας του επαγγελματία οδηγού. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία οδηγό ταξί, φορτηγού και λεωφορείου αλλά και για τον απλό οδηγό.

Η εφαρμογή δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα με εύκολο και άμεσο τρόπο να έχουν πρόσβαση στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Πλήθος πληροφοριών όπως η νομοθετική διάταξη, τα πρόστιμα και οι ποινές που επιφέρουν οι παραβάσεις του ΚΟΚ παρουσιάζονται με απλό τρόπο ώστε ο χρήστης να μην χάνει χρόνο στην αναζήτησή τους.

Ι.Χ. Οχήματα
Η εφαρμογή eKOK είναι το καθημερινό εργαλείο για το απλό οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου. Με απλό και άμεσο τρόπο ο οδηγός μπορεί να ενημερώνεται για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τις παραβάσεις αυτού καθώς και τις ποινές που επιφέρουν. Επιπλέον πληροφορίες όπως Κ.Τ.Ε.Ο., Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων κ.ά. παρέχονται στον οδηγό για την ενημέρωσή του αλλά και την διευκόλυνση της καθημερινότητάς του.

Ταξί
Η εφαρμογή eKOK είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί. Με εύκολο και γρήγορο τρόπο μπορούν να ενημερώνονται για τις παραβάσεις που αφορούν τα Ε.Δ.Χ. Οχήματα και τυχόν μεταβολές αυτών, καθώς επίσης και για το τιμολόγιο των Ε.Δ.Χ. Οχημάτων.
Φορτηγά
Η εφαρμογή eKOK παρέχει στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών την δυνατότητα να έχουν με άμεσο και εύκολο τρόπο πρόσβαση σε πληροφορίες χρήσιμες για την καθημερινότητα της δουλειάς τους. Παραβάσεις που αφορούν αποκλειστικά φορτηγά, μέγιστα επιτρεπόμενα βάρη φορτηγών, κ.ά. είναι μερικές από τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της εφαρμογής eKOK.
Λεωφορεία
Η εφαρμογή eKOK καλύπτει πλήρως και τις ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών λεωφορείων. Πληροφορίες όπως οι παραβάσεις που αφορούν αποκλειστικά λεωφορεία, οι επιτρεπόμενες μεταφορές με λεωφορεία, τα επιτρεπόμενα μέγιστα βάρη λεωφορείων κ.ά. παρέχονται από την εφαρμογή eKOK με στόχο να διευκολύνουν τον επαγγελματία οδηγό.
Επιπλέον Πληροφορίες για:
- Πινακίδες
- Ταχογράφοι
- Άδειες Οδήγησης
- Πυροσβεστήρες Οχημάτων
- Εκπομπές Αερίων
- Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
- Δακτύλιος Κέντρου Αθήνας
- Μέγιστες Διαστάσεις Οχημάτων
- Ελαστικά





  eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης   eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης   eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης   eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης   eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης   eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης   eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης   eKOK (Free Edition) - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones