EYDAP

Με την εφαρμογή EYDAP, έχετε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, καθώς και σε άλλες λειτουργίες, όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα.
Πιο συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να:
- Αναφέρετε βλάβη: Βγάλτε και ανεβάστε μια φωτογραφία με το κινητό σας τηλέφωνο σχετική με το αίτημα σας, περιγράψτε τον τύπο βλάβης, δηλώστε την τοποθεσία που βρίσκεστε, και θα
ειδοποιηθείτε με το που αποκατασταθεί η βλάβη.

- Δείτε και πληρώσετε τον λογαριασμό σας: Τώρα μπορείτε να δείτε την ανάλυση του λογαριασμού σας, την λήξη προθεσμίας πληρωμής καθώς και προηγούμενες οφειλές. Επιπλέον μπορείτε να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας μέσω e-banking, με την πιστωτική σας κάρτα μέσω easypay, καθώς και να δείτε τα πλησιέστερα σημεία εξόφλησης μέσω ενός διαδραστικού χάρτη.
- Ενημερωθείτε για προγραμματισμένες διακοπές: Επιλέγοντας την συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορείτε να μάθετε για τον τόπο και χρόνο που εκτελούνται εργασίες συντήρησης και διακοπές υδροδότησης σε πραγματικό χρόνο.

-


  EYDAP - στιγμιότυπο οθόνης   EYDAP - στιγμιότυπο οθόνης   EYDAP - στιγμιότυπο οθόνης   EYDAP - στιγμιότυπο οθόνης   EYDAP - στιγμιότυπο οθόνης   EYDAP - στιγμιότυπο οθόνης Στιγμιότυπο iPhone 4
-


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.backbone.eydapp

http://m.1mobile.com/com.backbone.eydapp.html

https://itunes.apple.com/gr/app/eydapp/id922865347?l=el&mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones