Με λίγα λόγια

Μια απλή εφαρμογή καλωσορίσματος για τους σπουδαστές του ΗΥ252 - Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός (Πανεπιστήμιο Κρήτης 2015-2016). Ο σκοπός είναι να δουν ότι η Java χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη Android εφαρμογών και άρα να αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον για το μάθημα αφού ό,τι αποκομίσουν θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν άμεσα και σε αυτόν τον τομέα.
Η εφαρμογή είναι απλή: δίνει τυχαία διάφορες ρήσεις (που αφορούν τη γλώσσα Java, την τεχνολογία λογισμικού, τη ζωή, και άλλα θέματα).
Οι ρήσεις αυτές μπορούν να φανούν χρήσιμες στους σπουδαστές για να μάθουν (ή να σκεφτούν) κάτι όταν δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν, π.χ. όταν είναι σε στάσεις ή σε λεωφορεία και δεν έχουν ίντερνετ. Η εφαρμογή επίσης ενημερώνει το χρήστη για τα επικείμενα γεγονότα του μαθήματος (παραδόσεις ασκήσεων και εξετάσεις), και έχει μια αναμνηστική φωτογραφία από το αμφιθέατρο.


  Με λίγα λόγια - στιγμιότυπο οθόνης   Με λίγα λόγια - στιγμιότυπο οθόνης   Με λίγα λόγια - στιγμιότυπο οθόνηςhttps://play.google.com/store/apps/details?id=gr.yannis.tzitzikas.y2t18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones