Βασεις 2016

Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το έτος 2015-2016
Η εφαρμογή απευθύνεται στους μαθητές που είναι υποψήφιοι πανελληνίων εξετάσεων με το νέο σύστημα που πρώτη φορά εφαρμόζεται κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
Στον υπολογισμό λαμβάνονται υπόψιν οι βαθμοί στα Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα (4 ή 5) καθώς και στα ειδικά μαθήματα που τυχόν εξετάστηκε ο υποψήφιος. Δημιουργεί έτσι ένα σύνολο μορίων που μπορεί να είναι διαφορετικό από τμήμα σε τμήμα.

Οι Λίστα των τμημάτων που υπάρχουν στο φετινό Μηχανογραφικό, μπορεί να εμφανιστεί με διάφορες ταξινομήσεις (κατά κωδικό Μηχ., Όνομα Τμήματος, Μόρια Βάσης του 2016, Δυνατότητα πρόσβασης). Ενώ υπάρχουν φίλτρα για τα Επιστημονικά πεδία, τα Ιδρύματα, τις Πόλεις και Όριο για ιδιαίτερα υψηλόβαθμα τμήματα.
Τέλος υπάρχουν ξεχωριστές πληροφορίες για κάθε Τμήμα, όπως, Επιστημονικά Πεδία απ' τα οποία γίνετε η πρόσβαση, Ιστορικό (και Γράφημα) Βάσεων και Εισακτέων για τα τελευταία 16 χρόνια ενώ στην επόμενη έκδοση θα προστεθούν και πληροφορίες επικοινωνίας με την σχολή ( Ιστότοπος, e-mail, Τηλέφωνα, Fax).


  Βασεις 2016 - στιγμιότυπο οθόνης   Βασεις 2016 - στιγμιότυπο οθόνης   Βασεις 2016 - στιγμιότυπο οθόνης   Βασεις 2016 - στιγμιότυπο οθόνης   Βασεις 2016 - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alfakarpenisi.user.baseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones