CITYFAB

To CITYFAB είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βρεις και να κλείσεις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας
# #


Αναζητάς κομμωτή, αισθητικό ή μακιγιέζ  για το αποψινό σου ραντεβού; Ξεκινάς γυμναστική και ψάχνεις τον καλύτερο personal trainer για άμεσα αποτελέσματα; Χρειάζεσαι άμεσα ένα χαλαρωτικό μασάζ; Διάλεξε την υπηρεσία ομορφίας και ευεξίας που σε ενδιαφέρει, βρες τον καλύτερο επαγγελματία κοντά σου και κλείσε ραντεβού όπου και αν βρίσκεσαι!
Όποια υπηρεσία και αν αναζητάς, στο CITYFAB μπορείς να βρεις τον επαγγελματία που μπορεί να την προσφέρει όπου και αν βρίσκεσαι στο σπίτι, στο γραφείο, στο νοσοκομείο ή ακόμα και σε χώρους ομορφιάς κοντά σου με δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού κατ'οίκον ή στο χώρο του επαγγελματία.

Ένας ιδανικός τρόπος για κάθε επαγγελματία στο χώρο της ομορφιάς να διαχειρίζεται ραντεβού με ένα εξελιγμένο σύστημα κρατήσεων και να ανακαλύπτει πελάτες στην περιοχή του/της.
Πώς λειτουργεί; (για πελάτες) 1. Κατεβάστε την εφαρμογή.
2. Δημιουργήστε προφίλ. 3. Αναζητήστε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει την ώρα που επιθυμείτε. 4. Επιλέξτε τον επαγγελματία που θέλετε από τη λίστα των επαγγελματιών. 5. Κλείστε ραντεβού 6. Αξιολογήστε την εμπειρία σας Πώς λειτουργεί; (για επαγγελματίες)
1. Κατεβάστε την εφαρμογή.
2. Δημιουργήστε προφίλ.
3. Προσθέστε υπηρεσίες, τιμοκατάλογο και φωτογραφίες από την δουλειά σας. 4. Επιλέξτε τις περιοχές που εξυπηρετείτε και τις ώρες που είστε διαθέσιμοι και ενεργοποιήστε τη συνδρομή σας. 5. Αλλάξτε τη διαθεσιμότητα σας σε "τώρα". Είστε έτοιμοι να σας ανακαλύψουν!


  CITYFAB - στιγμιότυπο οθόνης   CITYFAB - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones