Κάτι Καλύτερο

Εσύ παίζεις, ο ΟΠΑΠ προσφέρει.
Με την απλή συμμετοχή στην εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο» συμβάλλεις στο έργο της ανακαίνισης των δύο Παιδιατρικών Νοσοκομείων "Αγία Σοφία" και "Παν. & Αγλαΐας Κυριακού".
Και φέτος, στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, μπορείς να γίνεις μέρος αυτού του μεγάλου έργου για τα παιδιά με 3 απλά βήματα:
1. Κατεβάζεις την εφαρμογή
2. Παίζεις
3. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για σένα!
Μόνο με το κατέβασμα της εφαρμογής ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει για σένα 2€ ενώ το ποσό αυτό μπορεί να αυξηθεί και με πολλούς άλλους τρόπους!

• Παίξε τις προκλήσεις που ξεκλειδώνουν κάθε εβδομάδα και αναλογούν σε ένα ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ για σένα:
- QUIZ: Στη δοκιμασία QUIZ καλείσαι να απαντήσεις σωστά σε 4 ερωτήσεις. Για κάθε σωστή απάντηση ο ΟΠΑΠ προσφέρει για σένα!
- RUN: Στη δοκιμασία RUN καλείσαι να τρέξεις μια συγκεκριμένη απόσταση. Αν διανύσεις μόνο ένα μέρος της, θα αυξήσεις την προσφορά του ΟΠΑΠ ενώ αν την ολοκληρώσεις επιτυχώς το ποσό της προσφοράς θα ανέβει ακόμα περισσότερο.
- JUMP: Στη δοκιμασία JUMP καλείσαι να αποφύγεις τα εμπόδια και να φτάσεις στο τέρμα. Για κάθε επιτυχημένο άλμα ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει για σένα!
- SPOT: Στη δοκιμασία SPOT καλείσαι να βρεις τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων.
• Διάλεξε ή φτιάξε τη δική σου ομάδα και ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει ακόμα περισσότερο!
Με τη συμμετοχή στις δοκιμασίες το ποσό της προσφοράς θα διπλασιαστεί.
Έχεις δημιουργήσει τη δική σου ομάδα; Επικοινώνησε με τους φίλους σου μέσω μηνυμάτων, προσκάλεσέ τους στις δοκιμασίες, εμψύχωσέ τους και όλοι μαζί αυξήστε το ποσό της προσφοράς!
• Επιπλέον αύξησε το ποσό της προσφοράς άμεσα:
- Κάνοντας share την εφαρμογή
- Προσκαλώντας τους φίλους σου
- Κάνοντας Facebook Login  Κάτι Καλύτερο - στιγμιότυπο οθόνης   Κάτι Καλύτερο - στιγμιότυπο οθόνης   Κάτι Καλύτερο - στιγμιότυπο οθόνης   Κάτι Καλύτερο - στιγμιότυπο οθόνης iPhone Screenshot 2https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.diadromiprosforas.android

https://itunes.apple.com/us/app/kati-kalytero/id926453854?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones