Check Around

Είσαι σε μια πλατεία, σε ένα cafe, στο cinema, στο γυμναστήριο, στη σχολή, στο σπίτι σου, στο λεωφορείο ή απλά περπατάς στο δρόμο και αναρωτιέσαι πως λένε κάποιον δίπλα σου ή με τι ασχολείται? Αναρωτιέσαι αν μια άλλη παρέα γύρω σου έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με τη δικιά σου? Θέλεις να ανακαλύψεις και να συνομιλήσεις με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μέρος με σένα ή στη γύρω περιοχή την ίδια στιγμή?
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Απλά κατέβασε το Check Around στο κινητό σου, και όσοι είναι τριγύρω σου θα εμφανιστούν στην οθόνη σου. Μην διστάσεις να τους ρωτήσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Μίλα τους πριν φύγουν.
ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΥΣ!!!
Ένα ακόμα ενδιαφέρον άτομο μπορεί να μπει στην καθημερινότητα σου ή η διπλανή παρέα ίσως γίνει ένα με την δικιά σου. Μια καινούρια σχέση ίσως προκύψει ή μια καινούρια φιλία μπορεί να δημιουργηθεί.
Θυμήσου ότι μπορείς να συνεχίσεις την επικοινωνία με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά ή να την διακόψεις ανά πάσα στιγμή, μέσω της εφαρμογής.
*Αν κάνεις login μέσω facebook να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα δημοσιευτεί στο facebook λογαριασμό σου.




  Check Around - στιγμιότυπο οθόνης   Check Around - στιγμιότυπο οθόνης   Check Around - στιγμιότυπο οθόνης Στιγμιότυπο iPhone 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones