Οι πρώτες μου λέξεις

Η εφαρμογή «Οι πρώτες μου λέξεις» έχει σχεδιαστεί για μωρά και μικρά παιδιά καθώς περιλαμβάνει απλές και κατανοητές λέξεις που συναντούν στην καθημερινότητά τους.
Μέσω της αλληλεπίδρασης με τις διάφορες σκηνές του παιχνιδιού το παιδί παρατηρεί, ανακαλύπτει αντικείμενα, ακούει τις εκφωνήσεις των λέξεων και μαθαίνει να τις αναπαραγάγει
Όλες οι λέξεις που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή έχουν αντληθεί από το οικείο περιβάλλον του παιδιού και από την καθημερινότητά του. Συνολικά υπάρχουν 80 λέξεις που μπορεί να βρει κανείς σε ένα παιδικό δωμάτιο, στην πόλη, στο πάρκο, στο ζωολογικό κήπο, στην παραλία, στο φαγητό, στα ρούχα και στα Χριστούγεννα.
Υπάρχουν δυο παιχνίδια στην εφαρμογή. Στο πρώτο γίνεται η γνωριμία με τις λέξεις και τα διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν σε μία σκηνή. Σε κάθε σκηνή υπάρχουν δέκα αντικείμενα για να ανακαλύψει το παιδί. Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στο αυτοκίνητο ακούγεται η εκφώνηση της λέξης και ανοίγει η εικόνα του αυτοκινήτου σε μεγαλύτερο μέγεθος. Στο δεύτερο παιχνίδι το παιδί καλείται να βρει τα αντικείμενα που ακούγονται κάνοντας κλικ πάνω τους.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής:
☆ Εκπαιδευτική εφαρμογή
☆ Κατάλληλο για πολύ μικρά παιδιά
☆ Απλές και κατανοητές λέξεις με εκφώνηση από παιδική φωνή
☆ 8 διαφορετικές σκηνές με 80 λέξεις συνολικά
☆ Δωρεάν εφαρμογή, διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά



  Οι πρώτες μου λέξεις - στιγμιότυπο οθόνης   Οι πρώτες μου λέξεις - στιγμιότυπο οθόνης   Οι πρώτες μου λέξεις - στιγμιότυπο οθόνης   Οι πρώτες μου λέξεις - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones