News2Go

http://www.greekapps.info/2016/11/news2go.html#greekapps
Με την εφαρμογή News2Go η καθημερινή σας ενημέρωση αλλάζει επίπεδο.
Διαβάστε κι αποθηκεύστε τις ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά - ενημερωτικά site όλου του κόσμου
Για πρώτη φορά τα μεγαλύτερα ενημερωτικά - ειδησεογραφικά site από την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο, σε μια μόνο εφαρμογή.
Διαβάστε ειδήσεις, αθλητικά, gossip, τεχνολογία, οικονομία, μουσική, ιατρικά θέματα και πολλές άλλες κατηγορίες ειδήσεων κατευθείαν από την πηγή.
Ενημερωθείτε με περισσότερα από 1000 ειδησεογραφικά κι ενημερωτικά site, από την Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, 24/7.
Στο News2Go θα βρείτε τα μεγαλύτερα website από:
Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία, Κίνα, Ινδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Αυστραλία, Καναδά, Ελλάδα για να είστε ενημερωμένοι για όλα, από όλους, 24 ώρες το 24ωρο οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε!!!

Δυνατότητες:
- Στην πρώτη σελίδα του News2Go θα βρείτε τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site (Top Sites) της χώρας που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή και με ένα μόνο κλικ θα διαβάσετε το αυθεντικό περιεχόμενό τους μέσα από τον ειδικά σχεδιασμένο browser της εφαρμογής.
- Μεταβείτε πολύ εύκολα στο Facebook και στο Twitter του κάθε site και μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα την είδηση που διαβάζετε εκείνη τη στιγμή.
- Προσθέστε το site που διαβάζετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας. Δημιουργήστε μια λίστα με τα αγαπημένα σας site κι επεξεργαστείτε την (αλλάξτε τη σειρά, διαγράψτε κλπ).
- Αποθηκεύστε την είδηση που διαβάζετε σε μια ξεχωριστή λίστα με τις αγαπημένες σας ειδήσεις και διαβάστε τις ξανά όποτε εσείς επιθυμείτε offline (δεν χρειάζεται χρήση internet).
- Διαβάστε τη ροή των ειδήσεων από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site σε μια ξεχωριστή σελίδα όπως τα παρουσιάζει το News Feed της Google από τα μεγαλύτερα Ελληνικά site όλων των κατηγοριών αλλά και τις κυριότερες ειδήσεις της περιοχής που βρίσκεστε...
- Επιλέξτε εσείς πια θα είναι η κυρια χώρα της εφαρμογής στη σελίδα settings και δείτε τα μεγαλύτερα site της συγκεκριμένης χώρας στην πρώτη σελίδα.
- Ανανεώστε με ένα κλικ τη βάση δεδομένων και δείτε ότι νέο έχει προστεθεί (η εφαρμογή θα ανανεώνεται και αυτόματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα).
- Αναζητήστε, ειδήσεις, websites, χώρες, κατηγορίες ειδήσεων.
Η εφαρμογή News2Go δεν επεμβαίνει ούτε αλλοιώνει το περιεχόμενο των site, το παρουσιάζει αυτούσιο, χρησιμοποιώντας μόνο τα δημόσια links των website



  News2Go - στιγμιότυπο οθόνης   News2Go - στιγμιότυπο οθόνης   News2Go - στιγμιότυπο οθόνης   News2Go - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones