Από το Άλφα στο Ωμέγα, μαθαίνω και διασκεδάζω

Από το Άλφα στο Ωμέγα, μαθαίνω και διασκεδάζω (MONO iOS)
Ποτέ πριν το διάβασμα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό!
Περισσότερες από 150 απλές παιδικές λέξεις και έξι διασκεδαστικά παιχνίδια με αγαπημένα θέματα σε μια εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά δημιουργούν μια ευχάριστη πρώτη επαφή με τα γράμματα, τις λέξεις και την ανάγνωση.

Διάλεξε το γράμμα που προτιμάς να παίξεις κάνοντας βόλτες με το τρενάκι του αλφάβητου και η σκανταλιάρα φαγάνα θα ανακατέψει όλη τη λέξη στο πέρασμά της. Μπορείς να ξαναβάλεις τα γράμματα στη θέση τους; Μα και βέβαια!

Πότισε τα πολύχρωμα λουλούδια και δες τα να μεγαλώνουν και να ανθίζουν με γράμματα. Κάνε γρήγορα όμως γιατί το ανυπόμονο τρακτέρ περιμένει να το φορτώσεις με λέξεις!


Γέμισε την οθόνη με παιχνιδιάρες πολύχρωμες σαπουνόφουσκες. Ακούμπησέ τες για να σκάσουν ή φτιάξε ακόμα περισσότερες. Προσοχή όμως, αν σου τελειώσει το σαπούνι πρέπει να βάλεις κι άλλο! Θα προλάβεις τα γράμματα που πέφτουν από τις φούσκες για να φτιάξεις τη λέξη;

Το καραβάκι περιμένει χαρούμενο να το φορτώσεις με γράμματα για να σαλπάρει. Όμως πρόσεχε γιατί η λέξη είναι ανακατεμένη. Θα καταφέρεις να φορτώσεις το καραβάκι και να βάλεις τα γράμματα στη σωστή σειρά; Άντε λοιπόν καπετάνιε!

Η χρωματιστή αλφαβήτα κολλάει σαν μαγνητικά γραμματάκια στο ψυγείο. Βάλε τα γράμματα στη σειρά και παίξε με τα πυροτεχνήματα


Τα γραμματομπισκοτάκια μόλις βγήκαν από το φούρνο λαχταριστά και έτοιμα για φάγωμα. Φάε όμως μόνο αυτά που πρέπει για να φτιάξεις τη λέξη. Μπορείς να αντισταθείς και να μην τα φας όλα; Αποκλείεται!

- Το εκπαιδευτικό παιχνίδι “Από το Άλφα στο Ωμέγα” απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με σκοπό να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους και να δημιουργήσει μια ευχάριστη επαφή με τα γράμματα, τις λέξεις και την ανάγνωση.

- Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά εξοικειώνονται με τα γράμματα και μαθαίνουν να διαβάζουν και να γράφουν σχηματίζοντας λέξεις.

- Περισσότερες από 150 απλές παιδικές λέξεις που συναντάνε τα παιδιά καθημερινά στο σπίτι, στο παιχνίδι αλλά και στο σχολείο, νηπιαγωγείο ή παιδικό σταθμό.

- *Έξι διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορούν να παίξουν ακόμα και μικρά παιδιά. Παιχνίδια με αγαπημένα θέματα που κεντρίζουν το μυαλό και εξάπτουν τη φαντασία



iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 5



https://itunes.apple.com/gr/app/apo-to-alpha-sto-omega-mathaino/id895268431?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones