Κένταυρος - Εφαρμογή για τον κυνηγό

Ο Kentavros είναι η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή για τον κυνηγό
# #

Παρέχει το σύνολο των χαρτών των απαγορευμένων περιοχών πανελλαδικά. Πρώτη φορά συλλέγονται περισσότερες από 4.000 περιοχές ρύθμισης θήρας και απαγορεύσεις σε μια εφαρμογή με τόσο μεγάλη ακρίβεια.
Βασική λειτουργία είναι η αυτόματη ενημέρωση του χρήστη για την είσοδο στις ενλόγω περιοχές. Πολύ εύκολη και απλή στη χρήση και με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια του κυνηγού.
Αναλυτικά :
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ : Περισσότερες απο 4.000 περιοχές ρύθμισης θήρας και απαγορεύσεων στην ελληνική επικράτεια βρίσκονται σε αυτή την επιλογή. Ενημερωθείτε για τις περιοχές με εύκολη σήμανση και περιγραφή. Η ενημέρωση για την είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή γίνεται αυτόματα χρησιμοποιώντας το γεωγραφικό σας στίγμα. Τώρα έχετε κάποιον να σας συμβουλεύει για τις εξορμήσεις σας.
Αποτυπώνονται :
1. Απαγόρευση Ασπρομετωπόχηνας
2. Δασική Απαγορευτική Διάταξη
3. Διατηρητέα Μνημεία της Φύσης
4. Εθνικό Πάρκο
5. Εθνικός Δρυμός
6. Εκτροφεία Θηραμάτων
7. Ελεγχόμενη Κυνηγετική περιοχή - Επιτρέπεται η θήρα με ειδική άδεια
8. Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου
9. Καταφύγιο Άγριας Ζωής
10.Κατοικημένη Περιοχή
11.Χερσαία μεθοριακή γραμμή

SOS : Πρώτα η Ασφάλεια! Πατώντας το SOS στέλνετε σε προεπιλεγμένα κινητά τηλέφωνα το μήνυμα σας μαζί με τις συντεταγμένες σας. Τώρα μπορούν να σας βρούν όπου και αν βρίσκεστε!

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ : Όλες οι κυνηγετικές αρχές, σύλλογοι, δασαρχεία στο κινητό σας. Μπορείτε να αναζητήσετε να τηλεφωνήσετε, ακόμα και να δείτε το στίγμα τους στο χάρτη. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε δικά σας σημεία με τα ειδικά εικονίδια που έχουμε ετοιμάσει. Τώρα μπορείτε να αναζητήσατε το σημείο που ήσασταν και έχετε αποθηκεύσει απλά και εύκολα. Πλέον το επόμενό σας κυνήγι θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΟΥ : Καταγραφή περισσοτέρων απο 40 ειδών θηραματικού ενδιαφέροντος. Ο κυνηγός μπορεί με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο μπορεί να αποθηκεύσει με ακριβή γεωγραφικό προσδιορισμό και ημερομηνία τα είδη της άγριας πανίδας που συνάντησε. Επίσης μπορεί πολύ εύκολα να ανατρέξει και στις εγγραφές του.

  Κένταυρος - στιγμιότυπο οθόνης

  Κένταυρος - στιγμιότυπο οθόνης   Κένταυρος - στιγμιότυπο οθόνης   Κένταυρος - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones