Τεστ αγάπης

http://www.greekapps.info/2017/10/test-agaphs.html#greekapps
Ψάχνετε να μάθετε αν είστε ερωτευμένοι; Αν ναι, αυτή η εφαρμογή
#

δοκιμής αγάπης είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε

Τον αγαπάς πραγματικά; Είναι αγάπη ή είναι απλά φιλία; Μάθετε αμέσως με αυτή την εφαρμογή!

Τεστ αγάπης για να δοκιμάστε την δύναμη της αγάπης και του έρωτα σας! Τεστ αγάπης με ερωτήσεις για Μονοπάτια ζωής (Αριθμολογία /Lifepath Numbers), Ζώδια αλλά και τεστ απο επιστήμονες ψυχολόγους για την διαπίστωση μιας παθιασμένης αγάπης!

Μια εφαρμογή με τεστ και ερωτήσεις που δίνουν αποτέλεσμα για το πόσο δυνατή είναι η αγάπη ή ο έρωτας δύο ανθρώπων.
💕Υπολογίζει τον αριθμό διαδρομής ζωής με βάση τις ημερομηνίες γέννησης και εξηγεί τη συμβατότητά σας (ανάλυση διαδρομής αγάπης)
💕Υπολογίζει πόσο συμβατά είναι τα ζώδια σας
💕Υπολογίζει πόσο παθιασμένος αισθάνεστε για τον σύντροφό σας με ένα απλό τεστ 15 ερωτήσεων

📖 Σχετικά με το Life Path Number:
Στην Αριθμολογία ο Αριθμός Ζωής σας θεωρείται ο σημαντικότερος δείκτης της ζωής σας και είναι ο πιο εύκολος αριθμός στον Αριθμητικό σας Χάρτη για να υπολογίσετε.

Ο αριθμός της διαδρομής ζωής θα σας πει ποια είναι τα γνωρίσματα ή οι ικανότητες που κατέχετε και ποιες σημαντικές προκλήσεις ζωής μπορείτε να δείτε στην πορεία.

📖 Σχετικά με την ανάλυση βάσει Ζωδίου:
Υπάρχουν 12 ζώδια και κάθε ζώδιο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες, τα δικά του ειδικά χαρακτηριστικά, τις επιθυμίες και τη στάση απέναντι στη ζωή και τους ανθρώπους.
Η αστρολογία μπορεί να μας δώσει μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά, τις προτιμήσεις, τις αδυναμίες και τους φόβους ενός ατόμου.
Το καθιστα εύκολο για σας να μάθετε ποιο είναι το ζώδιο σας, το πλήρες προφίλ του και το συμβατό του με άλλα ζώδια. Επιλέγοντας το σημάδι σας από τη λίστα λεπτομερών ημερομηνιών ζωδιακού σημείου θα ανακαλύψετε τα πάντα σχετικά με το χαρακτήρα της αγάπης της συμβατότητάς σας.

Κάθε ένα απο τα ζώδια ανήκει σε ένα από τα τέσσερα στοιχεία – Αέρα, Φωτιά, Νερό και Γη.

ΖΩΔΙΑ ΝΕΡΟΥ
Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς.

ΖΩΔΙΑ ΦΩΤΙΑΣ
Κριός, Λέων και Τοξότης.

ΖΩΔΙΑ ΓΗΣ
Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως.

ΖΩΔΙΑ ΑΕΡΑ
Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος.


  Ταιριάζουμε; Τεστ και ερωτήσεις αγάπης και ζωδίων - στιγμιότυπο οθόνης   Ταιριάζουμε; Τεστ και ερωτήσεις αγάπης και ζωδίων - στιγμιότυπο οθόνης   Ταιριάζουμε; Τεστ και ερωτήσεις αγάπης και ζωδίων - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones