Quizdom Education

http://www.greekapps.info/2017/11/quizdom-education.html#greekapps
Από τους δημιουργούς του Quizdom, του πιο αγαπημένου ελληνικού
# #

παιχνιδιού γνώσεων, με πάνω από 2.000.000 παίκτες σε πάνω από 6 χώρες, ήρθε το Quizdom Education, το νέο διασκεδαστικό και social παιχνίδι γνώσεων για μαθητές!

Το Quizdom Education είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι γνώσεων! Είναι fun, είναι social ενώ ταυτόχρονα μαθαίνεις & προετοιμάζεσαι για τις Πανελλήνιες!

Παίξε στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων, όπως το ξέρεις και αγάπησες στο κλασσικό Quizdom. Αν είναι η πρώτη σου φορά που θα παίξεις Quizdom, τότε μείνε σίγουρος ότι θα περάσεις super!

Παίξε με ερωτήσεις από την ύλη των μαθημάτων των Πανελληνίων. Επέλεξε τα μαθήματα που σε ενδιαφέρουν και παίξε ατελείωτα με φίλους και συμμαθητές σου. Διασκεδάζεις ενώ ταυτόχρονα εμπεδώνεις τη γνώση χωρίς να το καταλάβεις! Χιλιάδες ερωτήσεις σε περιμένουν σε κάθε μάθημα ενώ γίνεται συνεχής προσθήκη νέων

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι είναι διαθέσιμα τα παρακάτω μαθήματα αλλά σύντομα θα προστεθούν όλα τα μαθήματα για τις Πανελλήνιες 2018!
Νεοελληνική Γλώσσα (Γ.Π.), Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π.), Λατινικά (Ο.Π.), Ιστορία (Ο.Π.), Βιολογία (Γ.Π.)

  Quizdom Education - στιγμιότυπο οθόνης   Quizdom Education - στιγμιότυπο οθόνης   Quizdom Education - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones