Super Excellent στην Ορθογραφία

Super Excellent σημαίνει Άριστα κάθε μέρα στην ορθογραφία
#

και στο τεστ Αγγλικών λέξεων της επόμενης μέρας! Σημαίνει μάθηση μέσα από παιχνίδι, βελτίωση δεξιοτήτων, ανάπτυξη συνδυαστικής μνήμης και παρατηρητικότητας. Super Excellent σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για παιχνίδι!

- Ορθογραφία ελληνικών για παιδιά δημοτικού και η έξυπνη προπαίδεια!

"Διαβάστε" την παράγραφο ή τις λέξεις με την ορθογραφία ελληνικών που έχει να μάθει το παιδί για την επόμενη μέρα "στην εφαρμογή" και τελειώσατε!!! Επιλέξτε ώρα για παιχνίδι και αυτόματα η εφαρμογή θα μετατρέψει την ορθογραφία που είπατε σε ένα παιχνίδι με μπαλόνια ή σε ένα ταξίδι στο βυθό! Υπέροχοι και διασκεδαστικοί ήχοι θα διασκεδάζουν τα παιδιά ενώ ο τρόπος που λειτουργεί είναι βασισμένος σε επιστημονικές μεθόδους και βελτιώνουν τις δεξιότητές της μνήμης των παιδιών!
Ενδιάμεσα εμφανίζονται κανόνες ορθογραφίας ανάλογα με την τάξη του παιδιού. Συχνά διαλείμματα απαιτούν μια σωστή απάντηση στην έξυπνη προπαίδεια! Είναι εύκολη, απλή και πολύ πολύ έξυπνη!

- Λεξιλόγιο Αγγλικών!

Τα Αγγλικά μαθαίνονται στο σχολείο ή το φροντιστήριο και καμία εφαρμογή δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον δάσκαλο! Οι λέξεις της επόμενης μέρας όμως μαθαίνονται στο σπίτι!

Το Super Excellent σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε τα δικά σας βιβλία και να προσθέτετε τις δικές λέξεις. Περιέχει έξυπνες μεθόδους και ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια που σας βοηθούν να μαθαίνετε τις λέξεις που εσείς έχετε προσθέσει μόνο με ομιλία!
Κρατήστε μπροστά σας το βιβλίο με τις λέξεις που έχετε για την επόμενη μέρα.
Εκφωνείστε μόνο τις Ελληνικές λέξεις! Ένα έξυπνο σύστημα εισαγωγής νέων λέξεων προβλέπει όλες τις ομόηχες λέξεις όπως «πιάνω» & «πιάνο» ή "Knight" & "night" καθώς και όλα τα συνώνυμα ώστε να μην χρειαστεί να πληκτρολογείτε αλλά να επιλέγετε αν η πρώτη επιλογή μετάφρασης δεν είναι αυτή που ταιριάζει με το βιβλίο σας! Μπορείτε να περάσετε 40 λέξεις σε λιγότερο από 5 λεπτά!


Εικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones