Carrefour Greece

Κατεβάστε την εφαρμογή των Carrefour Μαρινόπουλος που τώρα είναι διαθέσιμη και για tablet! Η Carrefour Μαρινόπουλος πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά και φέρνει την επανάσταση στον χώρο των supermarkets με αυτή την εύκολη και έξυπνη εφαρμογή, που σας επιτρέπει να μαθαίνετε άμεσα τις προσφορές της ημέρας, να ξεφυλλίζετε τα φυλλάδια αλλά και να κάνετε τις αγορές σας απλές και γρήγορες, προετοιμάζοντας εύκολα τη λίστα σας.


Μάθετε όλες τις προσφορές μας ακόμα και όταν είστε στην κουζίνα σας, στο γραφείο ή το αυτοκίνητο ή σε οποιοδήποτε κατάστημα αφού θα σας ακολουθεί σε κάθε βήμα σας. Η οργάνωση των αγορών σας βρίσκεται πλέον στο... χέρι σας.

Διαμορφώστε τη λίστα των αγορών σας, προσθέτοντας νέα προϊόντα σε αυτήν. Απλά «σκανάρετε» το BarCode του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και αυτόματα αυτό προστίθεται στην λίστα σας.

Λειτουργεί για τυποποιημένα τρόφιμα, ποτά, νερά, αναψυκτικά, απορρυπαντικά, καθαριστικά, προϊόντα περιποίησης σώματος & προσώπου.

Και μην ξεχνάτε, κάθε φορά που δίπλα σε ένα από τα προϊόντα της λίστα σας, βλέπετε το σύμβολο €, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποια προσφορά σχετική με αυτό το προϊόν. Άπλα κάντε tap στο € και ενημερωθείτε για την προσφορά.


Carrefour Greece - screenshotCarrefour Greece - screenshotCarrefour Greece - screenshotCarrefour Greece - screenshotiPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 5



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carrefour.dailyoffer

https://itunes.apple.com/gr/app/carrefour-greece-e-prosphora/id586296717?mt=8 

http://m.1mobile.com/com.carrefour.dailyoffer.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones