Πεζοπορία στην Αττική


Η εφαρμογή Πεζοπορία στην Αττική topoGuide είναι ένας ψηφιακός οδηγός πεζοπορίας σε 10 πεζοπορικές διαδρομές σε ισάριθμες περιοχές της Αττικής. Κάθε μία από τις διαδρομές έχει μια αναλυτική περιγραφή, φωτογραφίες και έναν πίνακα Σημείων Ενδιαφέροντος.
Αναλυτικά, οι προτεινόμενες διαδρομές είναι:
1. Αρχιτεκτονικοί θησαυροί των Αθηνών
2. Λυκαβηττός: Η κλασική ανάβαση στην κορυφή
3. Πάρνηθα: Από τη Χούνη στο Μπάφι
4. Υμηττός: Περίπατος μ. Καισαριανής-Καλοπούλα
5. Πεντέλη: Από τον Διόνυσο στα αρχαία λατομεία
6. Μαραθώνας: Φαράγγι Οινόης
7. Πατέρας: Ανάβαση στην κορυφή
8. Πόρτο Γερμενό: Διασκελισμός του ακρωτηρίου Μύτικας
9. Ηραίο Λουτρακίου: Στέρνα-Ηραίο-Λ. Βουλιαγμένη
10. Αίγινα: Μια περιήγηση στην Παλιόχωρα

Η εφαρμογή παρέχει off-line αναλυτικούς χάρτες και μια εισαγωγή με παρουσίαση της κάθε περιοχής . Ένας πίνακας με τα Σημεία Ενδιαφέροντος και μια μηχανή αναζήτησης όρων διευκολύνουν τον εντοπισμό των διαφόρων στοιχείων.
Οι πεζοπορικές διαδρομές που προτείνει η εφαρμογή είναι εύκολοι περίπατοι και κυκλικές πεζοπορίες, συνολικού μήκους 100 χλμ.
Στο πεδίο, η εφαρμογή αναγνωρίζει την πλησιέστερη διαδρομή και κάνει ενεργητική πλοήγηση προς αυτήν και μετά κατά μήκος της, με συχνά μηνύματα προς τον χρήστη, ενώ τον ενημερώνει για κάθε φωτογραφικό στιγμιότυπο που είναι κοντά του. Τέλος, τον καθοδηγεί να επιστρέψει στη διαδρομή, αν απομακρυνθεί περισσότερο από 20 μ. από αυτήν.

-


  Πεζοπορία στην Αττική - στιγμιότυπο οθόνης   Πεζοπορία στην Αττική - στιγμιότυπο οθόνης   Πεζοπορία στην Αττική - στιγμιότυπο οθόνης   Πεζοπορία στην Αττική - στιγμιότυπο οθόνης   Πεζοπορία στην Αττική - στιγμιότυπο οθόνηςhttps://play.google.com/store/apps/details?id=anadigit.adventures.attiki_demo

http://m.1mobile.com/anadigit.adventures.attiki_demo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας