AthensBook

Το AthensBook είναι ο έξυπνος οδηγός πόλης της Αθήνας για
# #

σύγχρονες κινητές συσκευές. Παρέχει ενημερωμένη, πλούσια και εξατομικευμένη πληροφορία για ένα μεγάλο πλήθος σημείων στην ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή των Αθηνών, συμπεριλαμβανομένων:
- Των Ανοιχτών Φαρμακείων την στιγμή που τα βλέπετε καθώς και
Πρατηρίων Καυσίμων (με πληροφόρηση τιμών καθώς και σήμανση των πρατηρίων που πωλούν Υγραέριο/LPG). Των ανοιχτών Δημόσιων Υπηρεσιών τη στιγμή που ψάχνετε, των Νοσοκομείων και Ιατρών, των μπαρ, καφέ και κέντρων διασκέδασης, των ATM και καταστημάτων των τραπεζών, καβών και ζαχαροπλαστείων, μουσείων και αρχαιολογικών τόπων (συμπεριλαμβανομένων των τιμών εισόδου) καθώς και μεγάλων καταστημάτων super market. Ενότητες και πληροφορίες προστίθενται καθημερινά!
- Πλούσιες ενότητες εστιατορίων και μπαρ/καφέ με δυνατότητα φιλτραρίσματος και ταξινόμησης, σχόλια και βαθμολογίες, ωράρια και τιμές, καθώς και παρεχόμενες υπηρεσίες για χιλιάδες σημεία στην Αθήνα και τα προάστιά της.
- Καθημερινά επεξεργαζόμαστε ολοένα και περισσότερες πληροφορίες και πραγματοποιούμε εκατοντάδες ελέγχους με την υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη υποδομή μας!
- Δυνατότητα δημιουργίας και διαμοιρασμού λιστών με τα αγαπημένα σας σημεία.
- Χρησιμοποιήστε τις επιλογές για ένα πλήθος λειτουργιών όπως Φιλτράρισμα, Ταξινόμηση και άλλες λειτουργίες που μετατρέπουν την εφαρμογή σε καθημερινό βοηθό, τόσο για τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες των Αθηνών, του Πειραιά και των προαστίων.
- Επιλέξτε μια από τις προκαθορισμένες τοποθεσίες για την οποία θέλετε να δείτε σημεία, ή την τρέχουσα τοποθεσία σας για σημεία κοντά σας.
- Μπορείτε επίσης, από το κεντρικό μενού να καταχωρίσετε τις δικές σας προτάσεις.
- Εάν ένα σημείο έχει κλείσει, μπορείτε να μας ενημερώσετε γι'αυτό εύκολα και γρήγορα: στον κατάλογο των σημείων, ακουμπήστε παρατεταμένα πάνω στο σημείο που έχει κλείσει και επιλέξτε την σχετική επιλογή. Εναλλακτικά, μπορείτε να καταχωρίζετε νέα σημεία, να μας ενημερώσετε για αλλαγές στοιχείων ή κλειστά σημεία


AthensBook - screenshotAthensBook - screenshotAthensBook - screenshot
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones