Κατάλογος ΙΚΕΑ

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Καταλόγου ΙΚΕΑ και των υπόλοιπων εκδόσεων.
Όπως ακριβώς ο έντυπος κατάλογος, έτσι και ο ψηφιακός κατάλογος είναι γεμάτος έμπνευση, γνώσεις και ιδέες σχετικά με την επίπλωση σπιτιού –δωρεάν. Στις σελίδες του θα βρείτε μία επιλογή από τη συνολική μας γκάμα.

Εκτός από τις ιδέες και τα προϊόντα στις σελίδες του καταλόγου και των λοιπών εκδόσεων, έχετε πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο μέσω του smartphone ή του tablet σας. Σκανάροντας τις επιλεγμένες σελίδες από τον έντυπο Κατάλογο ΙΚΕΑ ή μπαίνοντας στις αντίστοιχες σελίδες του ψηφιακού καταλόγου, θα δείτε βίντεο και πανοραμικές λήψεις δωματίων και θα μάθετε την ιστορία που κρύβεται πίσω από τα προϊόντα. Μπορείτε ακόμα να «τοποθετήσετε» επιλεγμένα έπιπλα από τον κατάλογο στο δωμάτιό σας με την βοήθεια της τρισδιάστατης τεχνολογίας και της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality)
Για πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο, αναζητήστε το σύμβολο (+) στις σελίδες του καταλόγου και σκανάρετέ τις. Το επιπλέον αυτό περιεχόμενο θα το βρείτε και στον ψηφιακό Κατάλογο ΙΚΕΑ.
Ο πρώτος έντυπος Κατάλογος ΙΚΕΑ εκδόθηκε το 1951 και ο πρώτος ψηφιακός Κατάλογος ΙΚΕΑ εκδόθηκε το 2011



  Κατάλογος ΙΚΕΑ - στιγμιότυπο οθόνης   Κατάλογος ΙΚΕΑ - στιγμιότυπο οθόνης   Κατάλογος ΙΚΕΑ - στιγμιότυπο οθόνης   Κατάλογος ΙΚΕΑ - στιγμιότυπο οθόνης   Κατάλογος ΙΚΕΑ - στιγμιότυπο οθόνης   Κατάλογος ΙΚΕΑ - στιγμιότυπο οθόνης   Κατάλογος ΙΚΕΑ - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ikea.catalogue.android

https://itunes.apple.com/us/app/ikea-catalog/id386592716?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones