Adespoto - Σκυλιά & Γάτες

To adespoto.gr δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελείται από φιλόζωους εθελοντές.
Βασικό μέρος του adespoto.gr αποτελούν οι αγγελίες υιοθεσίας αποκλειστικά αδέσποτων ζώων καθώς και αγγελίες χάθηκαν και βρέθηκαν ώστε να βοηθήσουμε σκύλους και γάτες να βρουν το σπίτι τους.
Με την εφαρμογή του adespoto.gr για το κινητό δίνεται η δυνατότητα άμεσης εύρεσης ζώων στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης καθώς και άμεση αποστολή αγγελίας από οποιαδήποτε τοποθεσία.
Στόχος μας η καλύτερη προώθηση των αδέσποτων προς υιοθεσία και η αύξηση των υιοθεσιών τους. Ακόμα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ανάμεσα σε 9.000 αγγελίες για να υιοθετήσει ένα ζώο σήμερα.
Στα άρθρα μας θα βρείτε συμβουλές υγείας, εκπαίδευσης και ψυχολογίας, bazaars, στήλες, καταγγελίες, διαγωνισμούς και ειδήσεις για κατοικίδια και αδέσποτα ζώα.

Με τη βοήθεια σας μπορούμε να κάνουμε τα ζώα να ακουστούν περισσότερο. Ένα share ή ένα tweet είναι σημαντικά για κάθε αδέσποτο. 
Στείλτε μας παρατηρήσεις ή σχόλια στο info@adespoto.gr.



Adespoto - Σκυλιά & Γάτες - screenshotAdespoto - Σκυλιά & Γάτες - screenshotAdespoto - Σκυλιά & Γάτες - screenshotAdespoto - Σκυλιά & Γάτες - screenshotAdespoto - Σκυλιά & Γάτες - screenshot




https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones