ΠολυΞυπνήματα

Κατέβασε την πιο fun εφαρμογή στο κινητό σου και άλλαξε τον τρόπο που ξυπνάς! Φαντάσου να ξυπνάς με μια γλυκιά καλημέρα, με ένα αστείο βιντεάκι του κολλητού σου ή μια ευχάριστη έκπληξη από
το αγαπημένο σου πρόσωπο! Το σίγουρο είναι ότι δεν ξυπνάς ποτέ πια μόνος

Ό,τι κι αν φανταστείς, όπως κι αν το φανταστείς, θα το βρεις στην  εφαρμογή ΠολυΞυπνηματα των ΠολυΔημητριακών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Ένα ΠολυΞυπνητήρι που εκτός από τις κλασικές λειτουργίες, προσφέρει και ένα διασκεδαστικό τρόπο να μας ξυπνάνε ή να ξυπνάμε τους φίλους μας!
Η εφαρμογή ΠολυΞυπνήματα προσφέρει ένα ξυπνητήρι που δεν χρησιμοποιεί μόνο κλασσικούς ήχους αλλά τις φωνές ή τα videos των φίλων σας μέσω facebook! Απλά τους ζητάτε να σας ξυπνήσουν με ένα ηχογραφημένο μήνυμα ή video και επιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε για το πότε ξυπνάει ο καθένας.
Βασικά Βήματα Λειτουργίας:
1. Δημιουργία «νέο ξυπνητήρι»
2. Δημιουργία αιτήματος «Ξύπνα με!»
3. Αποστολή υλικού (εικόνα, ήχο, video) από τον παραλήπτη του αιτήματος
4. Κοινοποίηση στο Facebook (προαιρετικό)
Χαρακτηριστικά εφαρμογής: διασύνδεση με το facebook, live feed των φίλων, snooze & dismiss time, επιλογή & ρύθμιση ήχου, και ακόμα περισσότερα.


ΠολυΞυπνήματα - screenshotΠολυΞυπνήματα - screenshotΠολυΞυπνήματα - screenshotΠολυΞυπνήματα - screenshothttps://play.google.com/store/apps/details?id=gr.sieben.mobilealarm

https://itunes.apple.com/gr/app/polyxypnemata/id578567347?l=el&mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones