YiaDes - Για δες

Η νέα lifestyle mobile app, για δες προτάσεις & προσφορές και ψώνισε έξυπνα!Για δες! Η νέα lifestyle mobile app. Για δες τι παίζει, ενημερώσου για events και promotions, κάνε Follow τις αγαπημένες σου επιχειρήσεις για να μπορείς να λαμβάνεις EXCLUSIVE προτάσεις / προσφορές και ψώνισε έξυπνα μετατρέποντας το κινητό σου σε πορτοφόλι με ηλεκτρονικά εκπτωτικά κουπόνια!

Για δες τι παίζει με πολλούς τρόπους:
- στο βασικό timeline YiaDes tab βλέπεις τις πιο πρόσφατες, τις πιο δημοφιλείς ή τις προτάσεις / προσφορές που λήγουν σύντομα
- αναζήτησε με βάση την κατηγορία που σε ενδιαφέρει
- δες τι υπάρχει διαθέσιμο γύρω από το σημείο που βρίσκεσαι στο χάρτη ή από το σημείο όπου θέλεις να πας (με ενεργοποιημένα location services)
- ή απλά συνδύασε πολλαπλά κριτήρια με λέξεις-κλειδιά!
Επιπλέον, μπορείς να κάνεις "follow" τις αγαπημένες σου επιχειρήσεις, ώστε να συμμετέχεις εντελώς δωρεάν στο members club τους. Με αυτό τον τρόπο ειδοποιείσαι και έχεις πρόσβαση σε EXCLUSIVE προτάσεις και προσφορές τους!
Κάποιες προσφορές διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και συνοδεύονται από ηλεκτρονικό κουπόνι. Αν σε ενδιαφέρει, πρόλαβε να δεσμεύσεις ένα! Απλώς το κατεβάζεις στο κινητό και στη συνέχεια απλά επιδεικνύεις την οθόνη του κινητού στο κατάστημα για να εξαργυρώσεις την προσφορά. Αυτό ήταν! Δεν υπάρχουν μεσάζοντες, δεν απαιτείται καμία on-line πληρωμή ή πιστωτική κάρτα!
Για δες: συγκεντρώνουμε συνεχώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις. Μείνετε συντονισμένοι!



-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones