Κρητικές συνταγές δωρεάν

Η εφαρμογή "Κρητικές συνταγές δωρεάν" είναι μια δωρεάν εφαρμογή επίδειξης (demo) της κανονικής εφαρμογής "Κρητικές συνταγές".Στην εφαρμογή "Κρητικές συνταγές δωρεάν" μπορείτε να δείτε όλες τις συνταγές που περιλαμβάνει η πλήρης έκδοση (164 διαφορετικές συνταγές), αλλά την αναλυτική παρουσίαση εκτέλεσης της συνταγής μπορείτε να δείτε για 40 διαφορετικές συνταγές. Αυτές οι 40 συνταγές είναι μαρκαρισμένες με ένα αστεράκι (*) για εύκολη αναζήτηση.

Οι συνταγές είναι χωρισμένες στις παρακάτω έντεκα (11) κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση:
 Κρεατικά  Ψαρικά  Όσπρια  Σαλιγκάρια Λαχανικά Σαλάτες Σούπες Ψωμιά  Ζυμαρικά  Γλυκά  Πίτες
Επίσης για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση σας μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε συνταγή θέλετε στις «Αγαπημένες» σας και έτσι πολύ εύκολα και γρήγορα να την αναζητήσετε. Σε κάθε συνταγή αναφέρουμε πρώτα τα υλικά που χρειάζονται για την πραγματοποίηση της και έπειτα αναφέρουμε τη διαδικασία υλοποίησης της με τη σωστή χρονική σειρά. Τέλος, μπορείτε να πληροφορηθείτε για κάθε συνταγή μια μέση εκτίμηση χρόνου προετοιμασίας, τον βαθμό δυσκολίας εκτέλεσης της συνταγής (εύκολη, μέτρια, δύσκολη) και τον αριθμό των θερμίδων που δίδει το κάθε φαγητό με την κατανάλωση του, ένα ιδιαίτερο χρήσιμο στοιχείο για να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσες θερμίδες θα ...λάβετε.
Μπορείτε επίσης αν θέλετε να μεταφέρετε την εφαρμογή στην εξωτερική μνήμη του τηλεφώνου έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο στην εσωτερική μνήμη !

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones