iFarmakeia

Εφημερεύοντα Φαρμακεία από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Σέρρες και 33 ακόμη πόλεις.
Παρουσιάζονται ανά πάσα στιγμή τα εφημερεύοντα φαρμακεία που είναι ανοικτά την συγκεκριμένη ώρα (και όχι όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία) για να διευκολύνεται το κοινό στην αναζήτηση του πλησιέστερου.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα ταξινόμησης με απόσταση (απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες τοποθεσίας) από το σημείο ή ανά περιοχή.

Η εφαρμογή λειτουργεί και offline αρκεί ο χρήστης να έχει ενημερώσει την λίστα της ημέρας.
Επιπλέον, κάθε φαρμακείο αποτυπώνεται με τα στοιχεία επικοινωνίας του και σε χάρτη (google maps) για τον ευκολότερο εντοπισμό του.
Επίσης, προβάλλονται μεγάλες προσφορές σε προϊόντα από Φαρμακεία για να εξοικονομείτε στις αγορές σας.
Πλήρως ενημερωμένο με ΟΛΑ τα φαρμακεία της Αθήνας, του Πειραιά, του Αγρινίου, της Αλεξανδρούπολης, της Άρτας, της Βέροιας, του Βόλου, των Γιαννιτσών, των Γρεβενών, της Δράμας, της Έδεσσας, της Ζακύνθου. του Ηράκλειου Κρήτης, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Καβάλας, της Καλαμάτας, της Καρδίτσας, της Καστοριάς, της Κατερίνης, της Κέρκυρας, του Κιλκίς, της Κοζάνης, της Κομοτηνής, της Κορίνθου, της Κω, της Λαμίας, της Λάρισας, της Λευκάδας, της Λιβαδειάς, της Μυτιλήνης, της Ναυπάκτου, της Πάτρας, του Πύργου Ηλείας, του Ρεθύμνου, της Ρόδου, της Σάμου, των Σερρών, της Σπάρτης, των Τρικάλων, της Τρίπολης, της Φλώρινας, της Χαλκίδας, της Χαλκιδικής, των Χανίων, και της Χίου.
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones