Mythical Peloponnese

** Έχετε νιώσει την αύρα του Αρχαίου Θέατρου της Επιδαύρου, γνωστό επίσης για την εξαιρετική ακουστική του; **
** Γνωρίζατε ότι στο Λούσιο ποταμό μπορείτε να απολαύσετε μία πληθώρα extreme sports; **
** Ξέρετε ποιο είναι το μήκος της διώρυγας του Ισθμού και την ιστορία της; **
** Γνωρίζετε τη Μονεμβασιά και τα μαγευτικά τοπία της; **

** Έχετε απολαύσει το καλοκαιρινό σας μπάνιο στις καταπληκτικές παραλίες της Βοϊδοκοιλιάς και της Φοινικούντας; **Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε την Πελοπόννησο με ένα συναρπαστικό νέο τρόπο;
Η εφαρμογή Mythical Peloponnese είναι ένας διασκεδαστικός και εκπαιδευτικός τρόπος για να γνωρίσετε την Πελοπόννησο.
Παίξτε τα επίσημα παιχνίδια γνώσης και ψυχαγωγίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και διευρύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με αυτό το μυθικό προορισμό. Είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος για να γνωρίσετε την ιστορία και τις ομορφιές της Πελοποννήσου και να ανακαλύψετε τα μαγευτικά μέρη και τις παραδόσεις της.
Η εφαρμογή αποτελείται από δύο (2) συναρπαστικά παιχνίδια, που σχετίζονται με όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δηλαδή Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, και Μεσσηνία.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
- Δοκιμάστε τις γνώσεις σας: Ανακαλύψτε την Πελοπόννησο μέσα από ένα παιχνίδι γνώσεων, με εκατοντάδες διασκεδαστικές και έξυπνες ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις παρουσιάζονται είτε ανά περιοχή ή απλά καλύπτουν όλη την Περιφέρεια. Παίξτε ξανά και ξανά για να πετύχετε υψηλότερο σκορ και ξεπεράσετε τον εαυτό σας.
- Παίξτε με τους φίλους σας: Περιγράψτε μια λέξη-κλειδί στους φίλους σας, αλλά προσέξτε τι θα πείτε. Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να παίξετε και να διασκεδάσετε με την παρέα σας, και να ανακαλύψετε συλλογικά τις ομορφιές της Πελοπόννησου.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
- Το περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την ιστορία, τη γεωγραφία, τη φύση, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα.
- Το περιεχόμενο του παιχνιδιού ενημερώνεται συνεχώς, προσθέτοντας νέες ερωτήσεις, λέξεις κλειδιά, και φωτογραφίες, προκειμένου να είναι πάντα φρέσκο.
- Το περιεχόμενο της εφαρμογής προέρχεται από πηγές που παρέχονται αποκλειστικά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
ΕΞΤΡΑ
- Υποστήριξη Offline: Παίξτε ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση στο Internet. Ωστόσο, αν παραμείνετε συνδεδεμένοι στο Internet, θα είστε σε θέση να έχετε πλήρως ανανεωμένο περιεχόμενο.
- Υποστήριξη πολυγλωσσικότητας: Η εφαρμογή υποστηρίζει αγγλικό και ελληνικό περιεχόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
- Την πρώτη φορά που θα ξεκινήσει η εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε τα δεδομένα του παιχνιδιού. Επομένως, μείνετε συνδεδεμένοι σε WiFi ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.


  Mythical Peloponnese - στιγμιότυπο οθόνης   Mythical Peloponnese - στιγμιότυπο οθόνης   Mythical Peloponnese - στιγμιότυπο οθόνης   Mythical Peloponnese - στιγμιότυπο οθόνης   Mythical Peloponnese - στιγμιότυπο οθόνης   Mythical Peloponnese - στιγμιότυπο οθόνης iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 5



https://play.google.com/store/apps/details?id=co.trebbble.mythicalpeloponnese

https://itunes.apple.com/us/app/mythical-peloponnese/id597131289?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones