Super Balloon Breaker

Ετοιμαστείτε να σπάσετε όλα τα μπαλόνια! Το παιχνίδι αυτό είναι βασισμένο σε κλασικά παιχνίδια όπως το Pang - Bubble Trouble και το Bubble Bobble

Ρίξτε βελάκια στα μπαλόνια για να τα σπάσετε σε ακόμα μικρότερα μπαλόνια. Οι πίστες τελειώνουν όταν σκάσετε όλα τα μπαλόνια! Πάρτε powerups, αποφύγετε εχθρούς και παγίδες, τηλεμεταφερθείτε μέσα από μαγικές πόρτες, σπάστε εμπόδια και χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να νικήσετε τις δυσκολότερες πίστες.
Το παιχνίδι περιλαμβάνει:
-Πάνω από 80 διαφορετικές πίστες
-Τέσσερις ξεχωριστοί κόσμοι: The Green Hills, Spooky Land, The Pyramids, Alien Lands
-Infinite πίστα και Balloon Tap: δοκιμάστε τις δυνατότητές σας απέναντι σε ατέλειωτα κύματα μπαλονιών και συγκρίνετε το σκορ σας με παίκτες απ' όλον τον κόσμο.
-Πάνω από 20 Achievements για να αυξήσετε το level σας.
-Πάρτε ένα ως τρία αστέρια ανάλογα με τις επιδόσεις σας. Για την πίστα Infinite υπάρχουν πίνακες σκορ και πολλά achievements.
-Η κίνηση των μπαλονιών βασίζεται στους νόμους της Φυσικής μαζί με ...στοιχεία τύχης.
Πώς να παίξετε:
Αγγίξτε τα βελάκια για να κινηθείτε αριστερά και δεξιά, πατήστε το κυκλικό κουμπί για να ρίξετε βελάκια. Ρίξτε τα βελάκι την κατάλληλη στιγμή ώστε να καταστρέψετε τα μπαλόνια χωρίς να σας αγγίξουν.





  Super Balloon Breaker - στιγμιότυπο οθόνης   Super Balloon Breaker - στιγμιότυπο οθόνης   Super Balloon Breaker - στιγμιότυπο οθόνης   Super Balloon Breaker - στιγμιότυπο οθόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones