Metro Rest - Αθήνα

Η Metro Rest είναι μια εφαρμογή η οποία έχει σαν κύριο σκοπό να σας ειδοποιεί όταν φτάνετε στον σταθμό προορισμού σας έτσι ώστε να μην έχετε το άγχος για το που και πότε κατεβαίνετε αλλά να μπορείτε να χαλαρώσετε, ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε, διαβάσετε, χαζέψετε και ότι άλλο θέλετε να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας (η οποία για πολύ κόσμο είναι αρκετά λεπτά χαμένα από τον χρόνο του καθημερινά)
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε γραμμή, τρέχων ή επόμενο σταθμό, σταθμό προορισμού και να πατήσετε 'Εκκίνηση'.

Επιπλέον η εφαρμογή αυτή είναι χρήσιμη και για όποιον θέλει απλά να μάθει τη διάρκεια της διαδρομής και τον αριθμό των στάσεων χωρίς απαραίτητα να χρειαστεί να υπάρξει κάποια ειδοποίηση.

Οι χρόνοι που εμφανίζονται ως διάρκεια διαδρομής είναι στρογγυλοποιημένοι. Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε η μπάρα δευτερολέπτων με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να προσαρμόσει καλύτερα τον χρόνο που ο ίδιος θέλει να ειδοποιηθεί πριν φτάσει στον προορισμό του.
Η ειδοποίηση ότι φτάσατε στο προορισμό σας γίνεται μέσω ήχου και δόνησης





Metro Rest - screenshotMetro Rest - screenshotMetro Rest - screenshotMetro Rest - screenshotMetro Rest - screenshotMetro Rest - screenshot
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones