Το Ράδιοφωνο Της Κύπρου

Η εφαρμογή Cyprus Radio σου δίνει την δυνατότητα να ακούς διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε πραγματικό χρόνο μέσω internet streaming.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι:
• ακούς ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά.
• περιλαμβάνει 32 Κυπριακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
• έχεις την δυνατότητα να ακούς ραδιόφωνο καθώς η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο έστω και αν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

• αποθήκευση των αγαπημένων σου ραδιοσταθμών.
• εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας του ραδιοσταθμού. Για παράδειγμα, τηλεφώνησε στον ραδιοσταθμό ή επισκέψου την ιστοσελίδα/ την σελίδα στο facebook του ραδιοσταθμού απευθείας από την εφαρμογή.
Η εφαρμογή έχει επιτυχώς ελεγχθεί στα Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy ACE II, HTC Desire S, Samsung Galaxy Tab II, HTC Sensation, HTC Wildfire, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy SIII και Sony Xperia Sole.
Το Cyprus Radio έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί στο Mobile Devices Laboratory (MDL) στο πανεπιστήμιο του Frederick Κύπρου. Το MDL είναι ένα νεοσύστατο εργαστήριο που αποτελείται κυρίως από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του πανεπιστημίου. Κύριος χορηγός του εργαστηρίου είναι η Microsoft Κύπρου.

Το Ράδιοφωνο Της Κύπρου - screenshotΤο Ράδιοφωνο Της Κύπρου - screenshotΤο Ράδιοφωνο Της Κύπρου - screenshotΤο Ράδιοφωνο Της Κύπρου - screenshot

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google play





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones