Flash player στο android

Το Flash Player της Adobe είναι ένα δωρεάν λογισμικό που χρησιμεύει για την προβολή πολυμέσων , συνεχή ροή βίντεο και ήχου και την εκτέλεση εφαρμογών Internet όπως παιχνίδια, κινούμενες εικόνες, τηλεοραση στο κινητο, κ.λ.π.

Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 η Google υποστήριζε κανονικά το Flash player και ήταν διαθέσιμο στο Google play store για όσες συσκευές δεν το είχαν προεγκατεστημένο. Τον Ιούνιο του 2012 η Google ανακοινώνει ότι σταματά την υποστήριξή του.
Αποσύρει την εφαρμογή Adobe Flash Player από το Play Store και σταματά την υποστήριξη του flash player στον Chrome (Επίσημος browser της Google). Παρ' όλα αυτά, 3 χρόνια μετά, το flash player συνεχίζει να λειτουργεί στο android και υποστηρίζεται από όλους τους browsers εκτός του Chrome.

Οι "ψαγμένοι" χρήστες σίγουρα είχαν "αποθηκεύσει" το apk του Flash player από το 2012 που έγινε η ανακοίνωση απόσυρσης από την Google.
Για τους "μη ψαγμένους" χρήστες που θέλουν να κατεβάσουν το Flash player της adobe στο android κινητό τους ή tablet, παραθέτουμε τα παρακάτω επίσημα links της Adobe

Archived Flash Player versions:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81)

Flash Player 11.1 for Android 2.x and 3.x (11.1.111.73)

Θυμίζουμε ότι το Flash player της adobe δεν είναι αυτόνομη εφαρμογή. Είναι "πρόσθετο" που ενεργοποιείται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε site και επιτρέπει το "άνοιγμα" video, streaming video, audio, streaming audio, animations, games και άλλες εφαρμογές. Για να γίνει εγκατάσταση θα
χρειαστεί να "επιτρέψετε" την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές, στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή του tablet σας. Επίσης μετά την εγκατάσταση ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τα "πρόσθετα" στις ρυθμίσεις του browser για να λειτουργήσει.

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο μέσω της εφαρμογής μας, ΔΕΝ μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο. Για λόγους ασφαλείας της εφαρμογής, δεν επιτρέπεται "κατέβασμα" αρχείων. Μπορείτε να αντιγράψετε το link του άρθρου και να το επικολλήσετε στον browser της συσκευής για κατέβασμα μέσω browser.
copy link: http://www.greekapps.info/2014/03/flash-player-android.html

(Ευχαριστούμε το greeceandroid.gr για τα στοιχεία που αντλήσαμε)
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones