Focus 103,6 FM Radio

Ο Focus 103,6 FM είναι ο πρωτοπόρος ραδιοφωνικός σταθμός της Βορείου Ελλάδος που εκπέμπει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους και παραγωγούς, είναι το πιο έγκυρο ραδιόφωνο της πόλης που στηρίζει με πάθος την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.Η Android εφαρμογή του σταθμού σας παρέχει πληθώρα χαρακτηριστικών ώστε να μπορείτε να συντονίζεστε στον Focus Radio συνεχώς, χωρίς να χρειάζεστε να χρησιμοποιείτε τυπικό ραδιόφωνο FM. Μέσω της εφαρμογής, υπάρχει δυνατότητα φόρτωσης του ζωντανού ραδιοφώνου μέσω διαδικτύου - συνεπώς, ακόμα κι αν είστε σε περιοχή με χαμηλό σήμα, σε άλλη πόλη ή και στο εξωτερικό, θα μπορείτε να ακούτε το ζωντανό πρόγραμμα τη στιγμή που εκπέμπεται!
Επιπροσθέτως, το ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού σας παρέχει όλες τις ειδήσεις μέσω ροής RSS. Με αυτήν τη μέθοδο, όλες οι ειδήσεις που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Focus Radio θα εμφανίζονται και μέσα στην εφαρμογή, σε μορφή ιδανική για εύκολη πλήγηση και ταχύτατη ενημέρωση. Μέσω της περίληψης της είδησης και της εικόνας που παρέχεται, μπορείτε να επιλέξετε την είδηση που σας ενδιαφέρει και να αποφύγετε να φορτώσετε ολόκληρη την ιστοσελίδα του σταθμού.

Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να δουν τρόπους επικοινωνίας με τους συντελεστές, τους παραγωγούς και τους δημοσιογράφους, βασικά στοιχεία για το σταθμό, τους λογαριασμούς στα social media, κλπ.
Συνοπτικά όλα τα χαρακτηριστικά:
* Online ραδιόφωνο - το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού μέσω ίντερνετ
* Όλες οι ειδήσεις μέσω RSS feed
* Τρόποι επικοινωνίας
* Μικρή σε μέγεθος εφαρμογή με δυναμική σχεδίαση που παρέχει ευκολία στη χρήση.
* Δωρεάν




  Focus 103,6 FM Radio - στιγμιότυπο οθόνης   Focus 103,6 FM Radio - στιγμιότυπο οθόνης   Focus 103,6 FM Radio - στιγμιότυπο οθόνης   Focus 103,6 FM Radio - στιγμιότυπο οθόνης   Focus 103,6 FM Radio - στιγμιότυπο οθόνης




https://play.google.com/store/apps/details?id=net.andromo.dev260045.app507070

2 σχόλια:

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones