ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ

Το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ (TAXIMETRO ταξίμετρο gps taximeter) είναι μία
#

εφαρμογή που υπολογίζει για μία διαδρομή το κόμιστρο που θα έπρεπε να καταβάλετε εάν την κάνατε με ταξί. Μπορείτε επίσης να υπολογίσετε και να εμφανίσετε στην οθόνη διάφορες πρόσθετες χρεώσεις οι οποίες ισχύουν για μια διαδρομή που θα πραγματοποιούσατε με ταξί, όπως είναι επιβαρύνσεις για βαλίτσες, αναχωρήσεις από σταθμούς τρένων, ΚΤΕΛ, αεροδρόμια κλπ.
Περιέχει διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν τα ταξί, τις νόμιμες χρεώσεις, τις υποχρεώσεις του οδηγού και άλλες. Σκοπός της δημιουργίας του: ταξίμετρο (taximetro), είναι να ενημερώνεται κάποιος για τις νόμιμες χρεώσεις των ταξί στην Ελλάδα.
Για αυτόν το λόγο το ταξίμετρο προσφέρεται δωρεάν και για αυτόν το λόγο το ταξίμετρο έχει γίνει προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν απλούστερο στη λειτουργία του ώστε να το χρησιμοποιήσει κόσμος που δεν είναι εξοικειωμένος με τη χρήση πολύπλοκων εφαρμογών.
Ανοίξτε το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ λίγο πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή το κόστος της οποίας θέλετε να υπολογίσετε και μεταβείτε στην οθόνη: ΤΑΡΙΦΑ. Εκεί πιέστε START και το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ ξεκίνησε ήδη να μετράει.
 Η εφαρμογή λειτουργεί MONO με το GPS και δεν χρειάζεται να έχετε ενεργή σύνδεση δεδομένων. Το ταξίμετρο μπορεί να χρησιμεύσει και ως ταχύμετρο (speedometer).
 Η μέτρηση είναι ενδεικτική και η ακρίβειά της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. αυξομειωση της φωτεινοτητας της οθονης: συρτε το δαχτυλο πανω ή κατω..

ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ - screenshotΤΑΞΙΜΕΤΡΟ - screenshotΤΑΞΙΜΕΤΡΟ - screenshotΤΑΞΙΜΕΤΡΟ - screenshot
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones