Τεκμήρια

Η δημιουργική ομάδα της iAppsHellas σε συνεργασία με την Financialteam, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν
σύμφωνα με τoν ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον φορολογητέο εισόδημα.
Με τoν πλέον εύκολο τρόπο, καταχωρώντας σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και με απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ηλικία σας και την οικογενειακή σας κατάσταση, μπορείτε να έχετε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα, στην παλάμη του χεριού σας!
Δυνατότητες και πλεονεκτήματα εφαρμογής:
- Έξυπνη καταχώρηση.
Η εφαρμογή επιλέγει τις default τιμές χωρίς εσείς να χρειαστεί να τις πληκτρολογήσετε σε συγκεκριμένα πεδία, ενώ έχει την δυνατότητα να κάνει αυτόματο έλεγχο και διόρθωση της καταχώρησής σας.
- Γρήγορη καταχώρηση.
Επιλέξτε το περιουσιακό στοιχείο και μεταβάλετε τα δεδομένα του ανά πάσα στιγμή με ελάχιστα κλικ, ενώ μπορείτε να στείλετε με email το αποτέλεσμα του υπολογισμού. Με την προσθήκη της λίστας με τα "Αγαπημένα" μπορείτε άμεσα να υπολογίσετε, όχι μόνο τα δικά σας κριτήρια αλλά και κάποιων τρίτων, ενώ η αναζήτηση στα "Αγαπημένα" υποστηρίζεται από ένα Ελληνικό ευρετήριο.
- Άμεση βοήθεια.
Ενημερωθείτε άμεσα για τα στοιχεία που πρέπει να καταχωρήσετε, κατά την στιγμή της καταχώρησης, με την ενσωματωμένη βοήθεια, η οποία διαφοροποιείται ανάλογα για κάθε ξεχωριστή κατηγορία τεκμηρίου.
- Ολοκληρωμένη τεκμηρίωση.
Διαβάστε ολόκληρη την κείμενη νομοθεσία που αφορά τα τεκμήρια, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας πείτε τις προτάσεις σας για την βελτίωση της εφαρμογής, να μας ρωτήσετε για θέματα που έχουν να κάνουν με την ερμηνεία της νομοθεσίας.
Η εφαρμογή εναρμονίζεται με τον Ν.4172/2013, αλλά οι υπολογισμοί θα πρέπει να ελέγχονται σύμφωνα με τα ισχύοντα της εκάστοτε φορολογικής νομοθεσίας.


Τεκμήρια - screenshot

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google play


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones