Ραντάρ για φαντάσματα

Το καλύτερο ραντάρ της αγοράς
#

Πρόκειται για τον απόλυτο ανιχνευτή φαντασμάτων και πνευμάτων της αγοράς.
Η εφαρμογή αυτή, χρησιμοποιεί τους ενσωματωμένους αισθητήρες της συσκευής για να ανιχνεύσει διαταραχές στο ηλεκτρομαγνητικό
πεδίο. Οι διαταραχές αυτές γίνονται αισθητές από τους αισθητήρες μαγνητικού πεδίου (πυξίδα) που υπάρχουν στο κινητό ή το τάμπλετ.
Οι διαταραχές στο μαγνητικό πεδίο που ανιχνεύονται φιλτράρονται από τους ειδικούς αλγορίθμους της εφαρμογής ώστε να απομακρυνθούν ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές που οφείλονται σε διάφορες οικιακές συσκευές, την ακτινοβολία υποβάθρου, τις ραδιοφωνικές παρεμβολές κτλ. Οι διαταραχές που απομένουν από το φιλτράρισμα είναι σήματα emf που υποδηλώνουν την παρουσία ενέργειας στο χώρο της συσκευής και αξιολογούνται με βάση την ισχύ του σήματος και την διάρκεια και αναλύονται στη συνέχεια σε ακουστικό σήμα. Ορισμένες φορές, αν το σήμα είναι αρκετά δυνατό, η εφαρμογή μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα ηχητικά αυτά σήματα σε λέξεις και τις εμφανίζει στην οθόνη.
Η εφαρμογή αυτή είναι η πιο ευαίσθητη σε σήματα emf που κυκλοφορεί και αξιοποιεί τους πιο σύγχρονους αλγόριθμους επεξεργασίας σήματος FFT και DFT. Όπως θα καταλάβατε η εφαρμογή είναι μια φάρσα. Διασκεδάστε με τους φίλους σας, κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι έχετε το απόλυτο ραντάρ φαντασμάτων.

Ραντάρ για φαντάσματα - screenshot  Ραντάρ για φαντάσματα - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones