Ultimate EMF Detector Free

Ένας απλός ανιχνευτής EMF. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να ανιχνεύσετε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τα μέταλλα! Προσέξτε γιατί μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ξαφνικές αλλαγές στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF) μπορεί να υποδεικνύουν την παρουσία παραφυσικών οντοτήτων!
Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί το μαγνητικό αισθητήρα (πυξίδα) του τηλεφώνου σας και εμφανίζει μια σειρά από λυχνίες LED και ένα κλασικό μετρητή βελόνας. Μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ των μονάδων μέτρησης (Tesla και Gauss) και να αλλάξετε το εύρος των μετρήσεων από τις ρυθμίσεις.
Σημειώστε ότι αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί το μαγνητικό αισθητήρα. Εάν το τηλέφωνό σας δεν έχει αυτόν τον αισθητήρα η εφαρμογή δεν πρόκειται να εμφανίσει μετρήσεις. Εάν ανοίξετε την εφαρμογή και οι αναγνώσεις είναι 0 σημαίνει ότι αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να λειτουργήσει στο τηλέφωνό σας.




Ultimate EMF Detector Free - screenshotUltimate EMF Detector Free - screenshot  Ultimate EMF Detector Free - στιγμιότυπο οθόνης   Ultimate EMF Detector Free - στιγμιότυπο οθόνης Ultimate EMF Detector Free - screenshot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones