ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΟΚΕ

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά φτάνουν ! Το Ελληνικό Γιορτινό Καραόκε σας φέρνει εννέα τραγούδια και Τα Ελληνικά Παραδοσιακά Κάλαντα για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι μεγαλύτεροι αλλά και για να τραγουδήσετε εσείς και οι φίλοι σας και να μπείτε στο κλίμα των Εορτών!

Χιόνια στο καμπαναριό, Τρίγωνα κάλαντα, Αγια νύχτα, Ω Έλατο, Φρόστι, Πάει ο παλιός ο χρόνος, Κάλαντα Χριστουγέννων, Κάλαντα Πρωτοχρονιάς, Κάλαντα Φώτων.
Ας γίνουμε όλοι ξανά παιδιά τραγουδώντας!
Ας μπούμε στο κλίμα των εορτών και να νοιώσουμε όπως τα παιδιά, που γυρίζαμε από γειτονιά σε γειτονιά με το τρίγωνο να πούμε τα κάλαντα, όμως οι εποχές αλλάζουν, το τρίγωνο τη μελόντικα και το ντέφι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με ένα smartphone ή tablet. Θα μου πείτε γίνεται;
Η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να αλλάξει η διάθεση μας, να φωτίσει η καρδιά μας και να ξεχάσουμε έστω και για λίγο τα βασανάκια μας…και να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά.
Η τεχνολογία έρχεται να μας λύσει τα χέρια, κατεβάστε τα Ελληνικά κάλαντα και τα γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια Δωρεάν….και αφήστε το κινητό ή την ταμπλέτα σας να παίξει τη μελωδία για σας και εσείς αν θέλετε, βλέποντας τα “βίντεο” τραγουδήστε ζωντανά…. Και όχι μόνο, χτυπήστε το τρίγωνο τις Χριστουγεννιάτικες καμπάνες, το ντέφι και άλλες εκπλήξεις που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Γιορτινό καραόκε.
Προγραμματιστές:
Αθανάσιος Παν. Χριστόπουλος 
Ζαμπέττα Χωριανοπούλου


https://m.apkpure.com/greek-christmas-karaoke/com.pro.karaokeeca



ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΟΚΕ - screenshotΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΟΚΕ - screenshot thumbnailΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΟΚΕ - screenshot thumbnail
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones