greek heads up charades taboo

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συνδυάζει το δημοφιλές charades που ουσιαστικά είναι συνδυασμός παντομίμας , μιμήσεων και εύρεσης τραγουδιού , καθώς και το γνωστό ταμπού.
Παίζεται άνετα χάρη στον έλεγχο με τον αισθητήρα κίνησης του κινητού,
όπως παρουσιάστηκε με το όνομα Heads up στο show της Ellen DeGeneres.

Οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες και εναλλάξ ο παίκτης που καλείται να βρει την λέξη κρατά το κινητό κάθετα και με την οθόνη προς τα εμπρός ώστε να μην βλέπει την λέξη ενώ την βλέπουν οι υπόλοιποι και την περιγράφει ο συμπαίκτης του .
Οι αντίπαλοι πρέπει να ελέγχουν για τυχόν ακύρωση της ερώτησης (για παράδειγμα αν ειπωθεί κάποια λέξη ταμπού ή υπάρξει ομιλία στην παντομίμα)
Αν επιτύχουν πρέπει να στραφεί το κινητό μπροστά 90 μοίρες και να γυρίσει πάλι στην οριζόντια θέση. Αντίθετα αν αποτύχουν ή πάνε πάσο πρέπει να στρέψουν το κινητό 90 μοίρες προς τα πίσω.
Σε ορισμένα tablet , εάν δεν λειτουργεί ο αισθητήρας κίνησης , ίσως χρειάζεται αλλαγή στις ρυθμίσεις (συνήθως βρίσκεται σε SETTINGS > DISPLAY > Accelorometer coordinate system->Special coordinate)


greek heads up charades taboo - screenshotgreek heads up charades taboo - screenshotgreek heads up charades taboo - screenshotgreek heads up charades taboo - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek_charades

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones