ShzM 2 YtB

Επιτρέπει τον εύκολο εντοπισμό Youtube URLs των τραγουδιών που έχετε αναγνωρίσει με το Shazam και την χρήση των εντοπισμένων URLs σε άλλες εφαρμογές και στην λίστα αναπαραγωγής 'watch later' του Youtube.
Για την σωστή λειτουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής θα πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό Google, εγκατεστημένη εφαρμογή Shazam, εγκατεστημένη επίσημη εφαρμογή Youtube Player (αv θέλετε να γίνει αναπαραγωγή όλης της play λίστας). (προαιρετικό) άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής Video Youtube (π.χ. με την δυνατότητα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο). (προαιρετικό) YouTube Downloader (π.χ. για να κατεβάσετε τα τραγούδια από την λίστα Shazam).
Προσοχή
Σε ορισμένες περιπτώσεις  τα τραγούδια που βρίσκονται στο youtube δεν θα ταιριάζουν με τα τραγούδια της λίστας Shazam. (αν και το ποσοστό αποτυχίας δεν είναι υψηλό)
Η αναντιστοιχία αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μειονέκτημα της συγκεκριμένης εφαρμογής δεδομένου, ότι οφείλεται σε τρόπο λειτουργίας της εφαρμογή Sazam. Το Shazam αποθηκεύει για τα τραγούδια μόνο τα meta δεδομένα (τίτλος, καλλιτέχνης, άλμπουμ) και στη συνέχεια το βίντεο εντοπίζεται στο youtube με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα. Έτσι, καθώς περνάει ο χρόνος - τα βίντεο που εντοπίζονται μπορούν να αλλάξουν μιας και προστίθενται νέα βίντεο και διαγράφονται τα παλιά βίντεο από το Youtube.
Λειτουργίες: Αναζήτηση στην λίστα τραγουδιών Shazam. Προσθήκη τραγοο6ιων από την λίστα Shazam σε watch later YouTube Playlist. Αναπαραγωγή τραγοο6ιων της λίστας Shazam στο αγαπημένο σας player. Κατέβασμα τραγοο6ιων της λίστας Shazam με το αγαπημένο σας YouTube Downloader. Αναπαραγωγή όλων των τραγουδιών της watch later YouTube Playlist λίστας με το επίσημο Youtube player
Χαρακτηριστικά: Άδειασμα watch later YouTube λίστας. Άνοιγμα επίσημης εφαρμογής Youtube για την αναπαραγωγή όλων των τραγουδιών της watch later YouTube Playlist λίστας. Εμφάνιση όλων των τραγοο6ιων της λίστας Sahzam. Αναζήτηση μέσα στην λίστα Shazam. Εργασία με μεμονωμένα στοιχεία της λίστας τραγουδιών. Εργασία με πολλαπλό στοιχεία της λίστας τραγουδιών. Επιλογή όλων των στοιχείων της λίστας. Αποεπιλογή όλων των στοιχείων της λίστας
Για να επιλέξετε πολλά στοιχειά - κάντε παρατεταμένο κλικ στο στοιχειό.


ShzM 2 YtB - screenshotShzM 2 YtB - screenshotShzM 2 YtB - screenshotShzM 2 YtB - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.erc.shzmtoytb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones