Απεριόριστη ομιλία και ίντερνετ

Απεριόριστη ομιλία και ίντερνετ σε καρτοκινητό με 10 € το μήνα. Όπως θα "ακούσετε" στο video παρακάτω, έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε 4842 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα (σταθερά-κινητά) και 1485 mb για ένα μήνα και συνεχώς αυξάνεται
Απεριόριστη ομιλία και ίντερνετ σε καρτοκινητό!
Όλες οι εταιρίες καρτοκινητής προσφέρουν από 200 έως 400 λεπτά ομιλίας το μήνα, προς όλους τους αριθμούς εντός Ελλάδος με χρέωση από 3€ έως 5€. Παράδειγμα αν είστε παλαιοί χρήστες καρτοκινητής vodafone, με κάθε ανανέωση χρόνου 10€ έχετε 400 λεπτά προς όλους με χρέωση 3€ για ένα μήνα. Αν είστε νέοι χρήστες μπορείτε να αγοράσετε 200 λεπτά ομιλίας προς όλους με χρέωση 5€ για ένα μήνα. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τις άλλες εταιρίες καρτοκινητής. Επίσης στη καρτοκινητή vodafone με 3€ αγοράζετε 120 mb ίντερνετ για ένα μήνα και με 5€ 500 mb. Έτσι περίπου είναι και οι προσφορές της cosmote, wind και Q. Αυτά τα πακέτα λειτουργούν παράλληλα και με άλλα όπως για παράδειγμα το πακέτο με χρέωση 1 λεπτό (του ευρώ) το λεπτό (χρόνος) για δύο συγκεκριμένους αριθμούς (ίδια εταιρία) που θα δηλώσουμε.


 Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να απενεργοποιούμε την αυτόματη ανανέωση πακέτων και δύο μέρες πριν λήξουν να αγοράζουμε νέο ώστε να αθροίζονται τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας και mb με τα νέα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε με 10€ το μήνα να έχουμε απεριόριστη ομιλία και απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό!

Αναλυτικά: Παίρνουμε σαν παράδειγμα καρτοκινητό vodafone παλαιού χρήστη που με κάθε ανανέωση χρόνου 10€ έχει 400 λεπτά ομιλίας προς όλους για ένα μήνα.

 Ας πούμε ότι κάνουμε ανανέωση χρόνου με κάρτα 10€ στις 5 Μαρτίου. Την ίδια μέρα αγοράζουμε 500mb με 5€ αλλά απενεργοποιούμε την αυτόματη ανανέωση. Τα 400 λεπτά ομιλίας και τα 500mb  που θα λάβουμε θα είναι για 30 μέρες. Δηλαδή στις 4 Απριλίου θα λήξουν. Στις 2 Απριλίου λοιπόν (πριν λήξουν τα πακέτα), ξανακάνουμε το ίδιο. Ας πούμε ότι στις 2 Απριλίου μας είχαν μείνει 150 λεπτά ομιλίας και 100mb. Μόλις ανανεώσουμε θα έχουμε 550 λεπτά ομιλίας και 600mb. Ανανεώνουμε ξανά σε 28 μέρες, αθροίζουμε τα υπόλοιπα μας και συνεχίζουμε. Σε 5 με 6 μήνες θα έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά μεγάλο νούμερο χρόνου ομιλίας και mb και δεν θα νοιαζόμαστε πια για το πόσο θα μιλήσουμε ή το πόσο θα σερφάρουμε. Στην αρχή ίσως χρειαστεί να ανανεώσουμε δύο φορές τον ίδιο μήνα για να μαζέψουμε χρόνο και mb. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν δεν ανανεώσουμε πριν λήξουν τα πακέτα θα χάσουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει.

-

3 σχόλια:

  1. Τέλειο, ευχαριστώ για τις πληροφορίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου δειχνει το link για να το κατεβασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει link. Μόνο πληροφορίες για το πως μπορείτε να καταφέρετε απεριόριστη ομιλία σε καρτοκινητό. Το κείμενο που βλέπετε παραπάνω εμφανίζεται σε όλα τα άρθρα και αφορά σε κατέβασμα ελληνικών εφαρμογών.

      Διαγραφή

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones