Offerdose

Η εφαρμογή Offerdose προσφέρει ασυναγώνιστες προσφορές από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε, να δείτε, να γευματίσετε στην Ελλάδα.
Κατεβάστε το Offerdose app για να ξεκινήσετε την εξοικονομείτε σε ό,τι ψάχνετε! Περιλαμβάνονται καταστήματα και προσφορές στην γειτονιά σας όπως κι επίσης σε ολόκληρη τη χώρα και σύντομα
και σε άλλες χώρες.
Αν ψάχνετε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να βρείτε ένα νέο εστιατόριο στην πόλη, ταξιδιωτικά
πακέτα, αυτή είναι η σωστή εφαρμογή για εσάς! Καθημερινά ανανεώνονται οι ευκαιρίες και οι προσφορές με όλες τις εκπτώσεις που σας αρέσουν. Εσείς επιλέγετε τις προσφορές που θέλετε να βλέπετε.
Με την Offerdose βρίσκετε τις κοντινές σας προσφορές και είστε μόλις λίγα βήματα μακριά από ένα χαλαρωτικό μασάζ, τα εισιτήρια για το πιο hot γεγονός της νύχτας, ή μια ευκαιρία για να φάτε μια ολόκληρη πίτσα σε εκπληκτική τιμή! Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει με χρήση των Google Maps να βρείτε εύκολα τη θέση της προσφοράς! Είναι πανεύκολο!
Επίσης δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε κουπόνια για να αποκτήσετε την προσφορά. Απλά δείξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνο σας στο κατάστημα!


Offerdose - screenshotOfferdose - screenshotOfferdose - screenshotOfferdose - screenshotOfferdose - screenshotOfferdose - screenshotOfferdose - screenshotOfferdose - screenshot



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gr.offerdose

https://itunes.apple.com/us/app/offerdose/id984493449?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones