MAiLaws

Αυτή η εφαρμογή αποτελεί έρευνα,οδηγό και εργαλείο για φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο. Η έρευνα αυτή συλλέγει με περιληπτικό τρόπο την απαραίτητη νομοθεσία για σημαντικά είδη επιχειρηματικών κινήσεων εντός του διαδικτύου. Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες τόσο για απλούς χρήστες που σέβονται την νομοθεσία και τα δικαιώματα τους όσο και για χρήστες που πρόκειται να κινηθούν επιχειρηματικά εντός του διαδικτύου.Μπορεί να αποτελέσει εργαλείο αφού συλλέγει νόμους, προεδρικά διατάγματα, οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κανονισμούς της
Ε.Ε.Τ.Τ., κανονισμούς της Α.Δ.Α.Ε. και υπουργικές αποφάσεις-εγκυκλίους που σχετίζονται με το Ελληνικό Διαδίκτυο.
Χρήση :
Περιηγηθείτε στην εφαρμογή MAiLaws χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα κουμπιά της εφαρμογής για να αλλάξετε σελίδες ή για να προβάλετε πληροφορίες. Στον κατάλογο με τα κουμπιά θα βρείτε πληροφορίες για όρους και τεχνικές που διέπουν το διαδίκτυο αλλά και χρήσιμες συμβουλές και παραπομπές σε ιστοσελίδες με βοηθητικό υλικό. Στο κουμπί 'Νομοθεσία' του καταλόγου θα βρείτε αρχεία .pdf με τα αναγραφόμενα έγγραφα. Στο κουμπί 'Έρευνα' θα βρείτε ειδικές περιπτώσεις ιστοσελίδων που χρίζουν την προσοχή των καταναλωτών αλλά και των προμηθευτών των υπηρεσιών που παρέχονται από, ή εντός αυτών.
Γλώσσες :
Η εφαρμογή αυτή περιλαμβάνει όρους που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αλλά η νομοθεσία που περιέχει ισχύει μόνο για την Ελληνική διαδικτυακή δραστηριότητα. Για τον λόγο αυτό είναι γραμμένη σε δύο μόνο γλώσσες, την Ελληνική και την Αγγλική. Η αγγλική γλώσσα επιλέχθηκε για τον λόγο ότι είναι η επικρατέστερη των υπολοίπων γεγονός που την καθιστά εργαλείο για χρήση διεθνώς με σκοπό την επιχειρηματική ή όχι είσοδο στο Ελληνικό διαδίκτυο.


MAiLaws - screenshotMAiLaws - screenshotMAiLaws - screenshotMAiLaws - screenshot



https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_it1020.MAilaws

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones