Rock Star Run

Θέλεις να γίνεις ένας Rock Star; Πιστεύεις ότι είναι μια εύκολη δουλειά; Ξανασκέψου το! Στο Rock Star Run, είσαι ένας Rock Star σε περιοδεία στην Αθήνα.'Όταν οι εκστασιασμένες θαυμάστριές σου αρχίζουν να σε κυνηγούν, πρέπει να τρέξεις για να σωθείς. Τρέξε όσο δεν έχεις τρέξει ποτέ στην ζωή σου

Απέφυγε τα εμπόδια. Δώσε κλίση στην συσκευή σου ώστε να στρίψεις, πραγματοποίησε άλματα ή γλίστρησε κάτω από τα εμπόδια. Τα αντανακλαστικά σου θα αμφισβητηθούν. Καταχώρησε το Highscore σου.
Απόλαυσε την διαδρομή στην Αθήνα κάτω από την σκιά του Παρθενώνα.
Επέλεξε τον χαρακτήρα σου και διασκέδασε με αυτή την ξεκαρδιστική περιπέτεια.
* Εκπληκτικά 3d γραφικά
* Απίθανη μουσική
* 3d εθιστικό gameplay
* In app purchases για να εμπλουτίσεις τον χαρακτήρα σου
* Πόσταρε την πρόοδό σου στο παιχνίδι στο Facebook και το Twitter
Το μουσικό θέμα είναι η ΄΄Μισιρλού'' από τους Last Drive ,ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά ροκ συγκροτήματα. Credits στους Last Drive και...ευχαριστούμε παιδιά. Είναι τιμή μας!
Αυτό το mobile game είναι δημιουργία των Rockstream Devs
Graphics powered by yLAn Studios
Οδηγίες χειρισμού: Για να αποφύγετε ένα εμπόδιο γείρετε την συσκευή σας ώστε να αλλάξει θέση ο ήρωας μας είτε πηδήξτε πάνω από το εμπόδιο. Για να κάνετε ένα άλμα αγγίξτε τον ήρωα και ανυψώστε τον ώστε να περάσει το εμπόδιο ή την τάφρο.


https://m.apkpure.com/rock-star-run/com.dumandu.rockstarrun


  Rock Star Run - στιγμιότυπο οθόνης   Rock Star Run - στιγμιότυπο οθόνης   Rock Star Run - στιγμιότυπο οθόνης   Rock Star Run - στιγμιότυπο οθόνης   Rock Star Run - στιγμιότυπο οθόνης   Rock Star Run - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones