MEV

Μπείτε στο MEV της πόλης σας , mymev.net , ανοίξτε το προφίλ σας , αποκτήστε τη δική σας σελίδα. 
Δημιουργήστε σχέσεις με συμπολίτες σας με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και πετύχετε τις επιθυμίες για την πόλη που σας ενδιαφέρει , πιέστε για αυτό το οποίο είναι το όραμα σας , γιαυτό το οποίο δεν σας αρέσει αλλάξτε τη γειτονιά σας , σπάστε τα δεσμά και τα εμπόδια και αλλάξτε τον τόπο σας .
Μέχρι σήμερα δεν είχατε τα «εργαλεία» , τις εφαρμογές , το οργανωμένο δίκτυο για να πετύχετε τις επιθυμίες σας να αλλάξετε ότι πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξει στην πόλη σας . Τώρα το έχετε , είναι το MEV

Μέχρι σήμερα ζούσατε στην πόλη σας επικοινωνώντας μόνο με ένα μικρό δίκτυο φίλων – συγγενών και γνωστών και δεν είχατε την ευκαιρία να γνωριστείτε με συμπολίτες σας οι οποίοι να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και να αγωνίζονται να πετύχουν τα ίδια οφέλη με εσάς . Τώρα έχετε το κοινωνικό δίκτυο το οποίο σας δικτυώνει κοινωνικά με όλους τους ανθρώπους στην πόλη σας με τους οποίους ενδιαφέρεστε για τις ίδιες δραστηριότητες και επιθυμείτε τις ίδιες Αλλαγές .
Το MEV είναι το site κοινωνικής δικτύωσης το οποίο :
1/ σας δίνει όλες τις εφαρμογές ώστε να φτάσετε όποια επιθυμία σας εκεί που πρέπει να ακουστεί από τους ανθρώπους που πρέπει και να επιλυθεί με τον καταλληλότερο τρόπο
2/ σας βοηθά να δημιουργήσετε σχέσεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε αλλά έχετε πολλά κοινά .
Το Mev θεωρεί κάθε πολίτη μοναδικό , δημιουργεί δίκτυα ενεργών – αγωνιζόμενων πολιτών , συνδέει τους πολίτες και με τη δημοτική αρχή , βοηθά στη διάχυση και διαχείριση πληροφοριών μεταξύ δικτύων και πολιτών , οργανώνει τη δράση σας , σας βοηθά να αλλάξετε την καθημερινότητα σας .
Το MEV δημιουργήθηκε για να Αναπτύσσει Σχέσεις μεταξύ ανθρώπων – μεταξύ ανθρώπων και τοπικής αυτοδιοίκησης – μεταξύ ομάδων και δικτύων ανθρώπων .
Το MEV ήρθε να βοηθήσει τους ανθρώπους να παλέψουν οργανωμένα για να πετύχουν τις επιθυμίες τους να αλλάξουν την εικόνα , να λύσουν προβλήματα , να αναβαθμίσουν τη γειτονιά τους , να γνωρίσουν ανθρώπους , να τους δίνει τη δυνατότητα να ακουστούν πραγματικά και πρακτικά , ώστε να γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία τους .
Το MEV δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων ειδικών στην επικοινωνία και τις κοινωνικές επιστήμες , οι οποίοι κατανόησαν πολύ καλά μία διπλή ανάγκη . Το πως οι άνθρωποι θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να πετυχαίνουν τις επιθυμίες τους οι οποίες σχετίζονταν με την αλλαγή απλών αλλά σοβαρών προβλημάτων της καθημερινότητας τους και δεύτερον πως αυτό θα είχε αποτέλεσμα και δεν θα έπεφταν στο κενό οι ενέργειες κανενός πολίτη .
Το MEV ( Municipality Electronic Village - Πόλη Ηλεκτρονικό Χωριό ) είναι το πρώτο Social Media ( πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης ) από δύο Ελληνικές εταιρείες ( Minobi B.L.I.R www.minobi.gr και την ETHOS www.worldofethos.com ), το οποίο απευθύνεται στους δημότες και στους πολίτες κάθε πόλης, ενώνει σε δίκτυα , ωθεί σε δράση , ασκεί πίεση και αναπτύσσει τις ανθρώπινες σχέσεις .
Η ιδέα του MEV ο ερευνητικός - ακαδημαϊκός και επιστημονικός σχεδιασμός ανήκουν στον επικοινωνιολόγο Γιώργο Παπατριανταφύλλου ο οποίος εκφράζει το όραμα του με τις καινοτομίες του MEV ώστε αυτό να καλύπτει ανάγκες , γιατί είναι η πρώτη φορά όπου ένα ηλεκτρονικό κοινωνικό δίκτυο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να πετύχουν τις επιθυμίες τους και να υλοποιήσουν τις προτάσεις τους για τις πόλεις τους

-


  MEV - στιγμιότυπο οθόνης   MEV - στιγμιότυπο οθόνης   MEV - στιγμιότυπο οθόνης   MEV - στιγμιότυπο οθόνης
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mev.ethos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones