GoldWords

Το GoldWords είναι ένα παιχνίδι που κατά κάποιο τρόπο συνδυάζει το Scrabble με το Σταυρόλεξο. Χρησιμοποιώντας τα γράμματα που σας παρέχονται στο κάτω μέρος της οθόνης προσπαθείτε να φτιάξετε λέξεις 2-9 γραμμάτων.
Μην αργείτε όμως πολύ γιατί κάθε 10 δευτερόλεπτα ένα "κλειδωμένο" τετράγωνο προστίθεται σε τυχαία θέση στην οθόνη σας, περιορίζοντας σιγά σιγά τον διαθέσιμο χώρο που έχετε για να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις.
Από το κεντρικό μενού μπορείτε στα Settings να επιλέξετε μια από τις έξι γλώσσες που είναι διαθέσιμες για να διαιωνιστείτε φτιάχνοντας λέξεις σε αυτήν τη γλώσσα.
Αν κάποιο γράμμα δεν σας κάνει μπορείτε να το αλλάξετε με κόστος 1 νόμισμα από τα 200 διαθέσιμα που έχετε στην αρχή του παιχνιδιού. Ένα νόμισμα επίσης κερδίζετε για κάθε αποδεκτή λέξη που δημιουργείτε.

Ξεπεράστε τους 100 πόντους για να μεταβείτε στο δεύτερο επίπεδο όπου η "πίστα" είναι μεγαλύτερη.
Οι πολύ καλοί παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν ενα σκορ 3500 πόντων θα αποκτήσουν αυτόματα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ νομίσματα για ΠΑΝΤΑ !!!
Αν νομίζετε ότι ανήκετε σε αυτή την κατηγορία παικτών ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ !!!
Καλή Επιτυχία και καλή διασκέδαση

-


-

  GoldWords - στιγμιότυπο οθόνης
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.JohnDim.GoldWords&hl=el

1 σχόλιο:

  1. Το GoldWords είναι ένα παιχνίδι που κατά κάποιο τρόπο συνδυάζει το Scrabble με το Σταυρόλεξο. Χρησιμοποιώντας τα γράμματα που σας παρέχονται στο κάτω μέρος της οθόνης προσπαθείτε να φτιάξετε λέξεις 2-9 γραμμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones