Μαθαίνω τους Αριθμούς

Το «Μαθαίνω τους Αριθμούς» είναι ένα απλό κι ευχάριστο εκπαιδευτικό παιχνίδι. Το μικρούλι σας θα μάθει τους αριθμούς από το 1 έως το 12 και τις αντίστοιχες λέξεις στα Ελληνικά, ενώ παράλληλα θα το διασκεδάζει! Η εκμάθηση δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική! Τα νήπια θα μάθουν να αναγνωρίζουν και να ονομάζουν τους αριθμούς πολύ γρήγορα.

Περισσότερες λεπτομέρειες:
★ Το παιχνίδι θα διδάξει στο αγόρι ή το κορίτσι σας τους πρώτους 12 βασικούς αριθμούς: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 και 12.
★ Ο κάθε αριθμός παρουσιάζεται με έντονα και λαμπερά χρώματα, όπως μπλε, ροζ, κόκκινο, μωβ.
★ Το παιδί επίσης θα μάθει τις αντίστοιχες λέξεις οι οποίες εκφωνούνται στα Ελληνικά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
★ Το παιχνίδι είναι απλό και σχεδιασμένο για μικρά παιδιά. Ακόμη και τα μπομπιράκια προσχολικής ηλικίας θα μπορούν άνετα να το παίξουν από μόνα τους.
Πως Παίζεται:
- ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ. Εδώ υπάρχουν τα 3 βασικά πλήκτρα (Μαθαίνω, Παίζω, Βρίσκω) που οδηγούν στις αντίστοιχες ενότητες, κι ακόμη το κουμπί με τις ρυθμίσεις, όπου μπορείτε με ένα κλικ να απενεργοποιήσετε εντελώς τους ήχους, να κλείσετε το παιχνίδι ή να βρείτε και τα άλλα μας εκπαιδευτικά παιχνίδια.
- ΜΑΘΑΙΝΩ. Σε αυτή την ενότητα το παιδάκι σας μαθαίνει τους αριθμούς. Αρχικά εμφανίζεται ένας αριθμός ενώ παράλληλα εκφωνείται στα Ελληνικά η ονομασία του. Το παιδί μπορεί με τα κουμπιά να μεταβεί στον επόμενο ή τον προηγούμενο αριθμό ή να επιλέξει την αυτόματη λειτουργία, οπότε χωρίς να πατάει κανένα κουμπάκι κάθε 2 δευτερόλεπτα εμφανίζεται ο επόμενος αριθμός, και η διαδικασία συνεχίζεται κυκλικά.
- ΠΑΙΖΩ. Εδώ το παιδί καλείται να αναγνωρίσει τους αριθμούς ενώ εμπεδώνει παράλληλα και την ονομασία τους. Ο κάθε αριθμός θα πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στον αντίστοιχό του, που έχει όμως διαφορετικό χρώμα. Όταν το μικρό σας ταιριάξει σωστά και τους τρεις αριθμούς, θα ακούσει ένα επιφώνημα επιβράβευσης.
– ΒΡΙΣΚΩ. Εδώ το μικρούλι θα πρέπει να αναγνωρίσει και να εντοπίσει τον σωστό αριθμό δύο φορές. Αυτή η διαδικασία αναπτύσσει την παρατηρητικότητα και την μνήμη του παιδιού.
Πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού αυτού παιχνιδιού το παιδάκι σας θα μάθει να αναγνωρίζει πολύ πιο εύκολα τους βασικούς αριθμούς. Το παιχνίδι απευθύνεται όχι μόνο στις προσχολικές ηλικίες αλλά και σε παιδάκια που πηγαίνουν στα προνήπια, το νηπιαγωγείο ή ακόμη και στην Πρώτη τάξη του Δημοτικού. Πρόκειται για ένα πολύ καλό οικογενειακό παιχνίδι.
Η εκμάθηση των αριθμών είναι πολύ σημαντική για κάθε παιδάκι, καθώς θα το βοηθήσει να μετράει και να εκτελεί τις αριθμητικές πράξεις στο σχολείο πιο εύκολα. Για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας είναι καλύτερα να βρίσκονται οι γονείς δίπλα τους και να τα βοηθούν.
★ Απασχολήστε τα παιδιά σας δημιουργικά για ώρες με τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια - οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Δεν απαιτείται η σύνδεση στο ίντερνετ.
★ Όλα μας τα παιχνιδάκια απευθύνονται στα Ελληνόπουλα, επομένως όλοι οι ήχοι και οι εικόνες είναι (επιτέλους) στα Ελληνικά

-


  Μαθαίνω τους Αριθμούς - στιγμιότυπο οθόνης   Μαθαίνω τους Αριθμούς - στιγμιότυπο οθόνης   Μαθαίνω τους Αριθμούς - στιγμιότυπο οθόνης   Μαθαίνω τους Αριθμούς - στιγμιότυπο οθόνης   Μαθαίνω τους Αριθμούς - στιγμιότυπο οθόνης
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vitamedia.arithmoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones