Αριθμοί

Με την εφαρμογή «Αριθμοί» κάθε παιδί θα γνωρίσει τους αριθμούς και θα μάθει να μετράει μέσα από τα 4 διαφορετικά και διασκεδαστικά παιχνίδια που περιλαμβάνει η εφαρμογή:
1) Μαθαίνω να μετράω - Στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει το παιδί να μετρήσει τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη και στη συνέχεια να πατήσει στο σωστό αριθμό.
2) Γράφω τους αριθμούς – Στόχος του παιχνιδιού είναι να μάθει το παιδί να γράφει σωστά τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 10. Σε αυτό θα το βοηθήσουν οι αριθμημένες κουκκίδες που υπάρχουν πάνω σε κάθε αριθμό καθώς και ο βαθμός επιτυχίας που εμφανίζεται στο τέλος του παιχνιδιού.
3) Αναγνωρίζω και μετράω – Στο τρίτο παιχνίδι θα πρέπει το παιδί να γεμίσει τα βαγόνια ενός τρένου με συγκεκριμένο αριθμό και είδος παιχνιδιών.
4) Ακούω και αναγνωρίζω τους αριθμούς – Σε αυτό το παιχνίδι γίνεται εξάσκηση στην ακρόαση και αναγνώριση των αριθμών, όπου το παιδί θα πρέπει να σκάσει το σωστό μπαλόνι από αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη.
Χαρακτηριστικά εφαρμογής
☆ Εκπαιδευτικό παιχνίδι με τους αριθμούς για νήπια και μικρά παιδιά
☆ Εκμάθηση των αριθμών από το 1 μέχρι το 10
☆ Δωρεάν εφαρμογή, διαθέσιμη στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά  Αριθμοί - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμοί - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμοί - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones